Starity

Kedvenc dizájnerem: Elie Saab

2013. augusztus 24. 21:09   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Elie Saabnak nincsenek titkai, egy szóval tudnánk jellemezni: tökély. Az apró díszítésekkel, gyöngy- és ékszerkreációkkal megálmodott ruhakölteményeket viselőknek nincs szüksége kiegészítőre ahhoz, hogy az est fénypontja legyen.

hirdetés
Kedvenc dizájnerem: Elie Saab

Elie Saab (gyakran emlegetik a márkát ES rövidítéssel is) egy libanoni divattervező, aki leginkább celebrityknek, illetve királyi családoknak álmodja meg ruháit. Gazdag családból származik, már 18 évesen megalapította haute couture márkáját – 15 fős személyzettel 1997-ben vált híressé, mikor Stephanie monacói hercegnő az ő estélyijében jelent meg egy fogadáson – azóta szárnyal a karrierje.

A ruhákhoz különösen nehéz hozzájutni, hiszen aprólékos munkával készülnek, ám azért, hogy ES a „földi halandóknak” is elérhetővé tegye a ruháit, létrehozta a ready-to-wear (készre készített) vonalát is, melyek ruháit bárki megrendelheti, ha épp elég tehetős.

Színésznők, modellek és a legjobb énekesnők is épp ezért örömmel hordanak Elie Saab-estélyiket, hiszen tudják: egy ilyen ruhában csak kitűnni lehet a tömegből, elveszi benne nem.

Katy Perry

A feltűnő ízléséről híres énekesnő bátran vette fel ezt az haute cuture csodát, melyet a 2012-es Grammy-díj-átadón viselt. Katy csak úgy ragyogott ebben a sok milliót érő álomdarabban, melyet a mai napig emlegetnek a divatszakértők. Megjelenése? Tökéletes.

Irina Shayk

Az orosz topmodell pár hónappal ezelőtt Cannes-ban viselte ezt az egyszerűbb fazont, melynek az ára is barátibb, mint az előző ruhának – az estélyit bárki megrendelheti az Elie Saab honlapján.

A ruha színe csak úgy vakít, mégsem kelt közönséges benyomást, s az elmaradhatatlan díszítések is meg-megcsillannak a ruhán.

Scarlett Johansson

Scarlett fekete estélyije káprázatos! Szorosan követi a színésznő nőies alakját, ám a nyakrésze is elragadóan van megoldva. Ehhez a csillogó, mégis visszafogott ruhához nincs szükség ékszerre, feltűnő sminkre, hajra. Egy sima konty is megteszi, ahogyan a képen láthatjátok.

Beyoncé

Beyoncé a 2009-es Golden Globe-on viselte ezt a pazar darabot. A szett egyszerűen... álombeli, valószínűleg minden lány vágya egyszer egy ilyen ruhát egy ilyen Cartier-nyakékkel viselni!

Eva Longoria

Ezt a gyönyörű, strasszokkal díszített miniruhát Cannes-ban láthattuk Eván 2010-ben. Érdekességképpen: Cheryl Cole ugyanezt a ruhát viselte egy ékszertervező partiján... A divatkritikusok azóta sem tudják eldönteni, melyikük lett a befutó.

Aishwarya Rai

Az 1994-es Világszépe, valamint a L'Oreal márka szépségnagykövete, Aish a Cannes-i Fesztiválon parádézott ebben a szemet gyönyörködtető ruhában.

Taylor Swift

A ruha tökéletesen kiemeli a kontrasztot Taylor bőrszíne és az estélyi vörös színe között, s az énekesnő alkatához megfelelően választott: nyakrészénél kicsit zárt, ám sejtető fazont. Hatalmas sikert aratott a Billboard-díjátadón!

Mila Kunis

Mila Kunis a 2011-es Oscar-díj-átadón jelent meg ebben a levendulaszínű, sok-sok csipkével diszitett ruhában, mely egyszerűen pazarul áll rajta! Sokan kritizálták a színésznő színválasztását – ugyanis a ruha létezik barackszín-változatban is –, ám Mila így is gyönyörű!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek