Starity

Lea Michele szívéhez közel tartja elhunyt barátját

2013. augusztus 25. 13:01   |   Szerző: kia08

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mindezt csak nyaklánc formájában teszi, míg karaktere egy Finn névvel ellátott ékszert visel, addig ő Cory névvel díszített darabot hord.

hirdetés
Lea Michele szívéhez közel tartja elhunyt barátját

Lea Michele Finn nyakláncot viselt, amit a tegnapi nap folyamán Instagram-profiljára is feltöltött. Az arannyal bevont ékszer Cory Monteith karaktere, Finn Hudson emlékére készült.

Nem ez az első alkalom, hogy úgy döntött, Coryra emlékezzenek meg egy kiegészítő formájában, hiszen Lea viselt hasonló nyakláncot a hónap elején, melyen Cory állt. Pont azon a napon, amikor a stúdióban a következő Glee széria első dalát rögzítették.

Miután Cory tragikusan elhunyt a múlt hónapban, az ötödik évad harmadik epizódjában is hasonló sorsa lesz karakterének. A széria premierét szeptember 26-ára tették át, viszont a megemlékezős epizód forgatása a tegnapi nap folyamán vette kezdetét, emiatt is viselhette Lea a nyakláncot. Tudni lehet azt is, hogy Lea az érzelmes epizódban ismét dalra fakad, de csak a rész végén fog megjelenni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek