Starity

Ruhamustra: MTV Video Music Awards

2013. augusztus 26. 15:03   |   Szerző: Glamster; Genoveva01

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lezajlott a 30. MTV Video Music Awards augusztus 25-én, Brooklynban. A show-n szinte mindenki megjelent, aki számít, és természetesen próbálták a legjobb formájukat hozni a vörös szőnyegen – több-kevesebb sikerrel.

hirdetés
Ruhamustra: MTV Video Music Awards

Legjobban öltözöttek:

Selena Gomez

Selena egyszerűen lélegzetelállító volt a Versace-, mélykék ruhájában, amely egyszerre volt komoly és szexi. Gomez egészen biztosan jó estét zárhatott, hiszen a tökéletes megjelenése mellett egy szobrocskát is hazavihetett a Come & Get It slágeréért.

Rita Ora

A brit énekesnő kölcsönvette Beyoncé új hajstílusát és Rihanna grammys megjelenését, amely tökéletes párost alkotott rajta. Az Alex Vauthier-ruhájának hosszú uszálya, egészen biztos, hogy minden tekintetet magára vonzott.

Adam Lambert

Az amerikai énekes a Legjobb új előadónak járó díjat adta át a VMA-n, és az alkalomhoz illően egy egyedi, személyre szabott, párizsi Lanvin-öltönyt választott, amelynek fekete alapján ezüstös minta futott végig.

Taylor Swift

Swift a végzet asszonyának öltözött a Navy Gown-darabjában, amely tökéletesen kiemelte karcsú alakját, a vörös rúzs és a kiegészítők pedig passzoltak a sötét színéhez.

Ellie Goulding

Az énekesnő egy bézs színű, szegecses darabot választott, amelyhez minimalista smink dukált, és a hajával sem bajlódott sokat. Az összkép mégis szép, és rendezett, így egy piros pont jár Ellie csapatának!

Lady Gaga

Korunk egyik legvitatottabb előadója az MTV színpadán tért vissza, és a vörös szőnyegen megmutatta új, letisztult stílusát a fekete Prabal Gurung tervezői darabjában.

Ariana Grande

A bájos énekesnő ismét elbűvölő volt: ezúttal egy Kenley Collins-darabbal emelte a vörös szőnyeg fényét.

Jennifer Hudson

Az American Idol egy Christian Dior-, fekete-fehér koktélruhát választott a neves eseményre – és milyen jól tette! A darab kiemelte az énekesnő előnyös részeit, így az összkép kellemes volt.

Allison Williams

A Csajok színésznője semmit sem vitt túlzásba és megmaradt egy egyszerű Valentino-darabnál. Viszont még ez is nagyot ütött és igazi tündérként vonult a vörösszőnyegen.

Naya Rivera

A Glee sztárja megmutatta karcsú alakját ebben a fekete Valentino-maxiruhában. Az oldalt lévő kivágások még izgalmasabbá tették, a gyűrűit pedig imádjuk!

Robin Thicke

Az ügyeletes szívtipró a feleségével jelent meg az MTV díjátadóján, és szokásához híven roppant elegánsan festett. Robin egy klasszikus fekete szmoking mellett tette le a voksát, míg Paula egy hozzá illő estélyire szavazott.

Justin Timberlake & az N'Sync

Ismét egyesült az N'Sync fiúbanda a VMA színpadán. A srácok egymáshoz öltöztek, és nagyon sármosnak tűntek a fekete-fehér öltönyükben!

Természetesen az előadásuk során sok női szívet megdobogtattak – köztük Lady Gagáét is, aki az est egyik legnagyobb „fangirlködését” produkálta.

Legrosszabbul öltözöttek:

Katy Perry

Katy Perry egy kicsivel csúszott le a „legjobb” listánkról, hiszen bár nagyon szeretjük az új kislemezét, a ROAR-t, ez a leopárdmintás Emanual Ungaro-ruha pillangokkal feldíszítve túl sok.

Sarah Hyland

A Modern család sztárja nem érte el a kellő hatást ebben a förtelmes Marchesa-ruhában. A színek és a szabás is összevissza-hatást keltett.

Iggy Azalea

A Work énekesnője úgy nézett ki, mint Rihanna a legutóbbi karneválon. Ha legközelebb a riói karneválra megy, felveheti, de egy ennyire neves díjkiosztóra inkább ne! Botrányos!

Ciara

Komolyan, celebek! Mit hisztek magatokról? Ez a karneváli ruha egyenesen borzalmas, Ciara örülhet, hogy nem villantott intim testrészeket!

Miley Cyrus

Miley Cyrus egy Dolce & Gabbana-öltözéket választott, amely abszolút a 80-as éveket idézte. Egészen jól nézett volna ki, ha elfelejti felborotválni két oldalt a haját, majd a maradék lokniját felgumizni kétoldalra. Így a látvány kissé ijesztő!

Erin Wasson

Erin sajnos szó szerint vette a kevesebb, néha több szólást, így a VMA-n szinte abszolút felfedte hibátlan alakját a Sheer Black Mesh-ruhájában. Ránézésre viszont inkább tűnik közönségesnek, mint sikkesnek.

Lil Kim

A rapper igazi gettókirálynőként érkezett. Valljuk be, tényleg úgy festett, mintha az ócska piacról szedte volna össze ruháit – és az a sárga cipő! Felejtős!

Nicole Polizzi

Snooki, az újdonsült anyuka kicsit visszavehetne a villantásból, hiszen bár a ruha magában szép lenne, a valóságshow-sztáron mégsem mutat jól, leginkább úgy néz ki, minzha egy zsákot húztak volna rá.

Willow & Jaden Smith

A tinisztárokat elragadta a swag-láz, azonban ez semmiképpen sem vált az előnyükre a vörös szőnyegen. Leginkább úgy néztek ki, mint akik az utca mellől szöktek be a rendezvényre.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek