Starity

Bar Refaeli a csúcsra ért

2013. augusztus 26. 15:03   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Csupán nemrég jelentették be, hogy Bar Refaeli lesz az izraeli X-Faktor első szériájának műsorvezetője, a modell karrierje még mindig fényesen ível felfelé. Nemrég ugyanis az Escada őt kérte fel legújabb parfümjének arcául is.

hirdetés
Bar Refaeli a csúcsra ért

Bar Refaeli 2011-ben kezte el reklámozta az Escada parfümjeit, ám idén egy új illat, az Especially Escada Elixir arcának is felkérték, melynek fő összetevője egy ritka – Törökországból származó – rózsafajta. Isztambulban mutatták be, ahol a Glamour magazin szerkesztősége beszélgetett a szépséggel.

– Általában milyen illatot választasz magadnak?

– Azokra a benyomásokra törekszem, amik a parfüm első megszagolásától bennem vannak. Ha először nem tetszik, úgysem fog, viszont ha nagyon hamar megfog, valószínűleg a kedvencem lesz. Szeretem a friss és természetes illatokat, azokat, amelyek nem túl erőteljesek, mégis jól illenek a személyiségemhez.

– Mégis hová fújsz magadra a parfümödből?

– Először a csuklómra, aztán a nyakamra, végül a levegőbe, s alásétálok.

– Milyen eseményekre viselnéd az Especially Escada Elixirt?

– Ez a parfüm nagyon hasonlít az Especiall Escadához, de sokkal intenzívebb, erőteljsebb illata van. Többnyiszer éjszakákra fújom fel magamra, amikor elmegyek bulizni, vagy valamilyen vörös szőnyeges rendezvényen kell megjelennem. Ez a parfüm tulajdonképpen az Especially Escadával ellentétes, csupán estékre viselem.

– Hogyan tartod mindig frissen a bőrödet?

– Mindig lemosom magamról a sminket, aztán hidratáló tonikot használok és kétszer egy nap hideg vízzel arcot mosok. Amikor nem dolgozok, csak szempillaspirált, esetleg egy kis arcpírt használok, ami nem nehezíti el a bőrömet.

– Milyen sminkszerek találhatók a táskádban?

– Szempillaspirál, szempillagöndörítő, korrektor és arcpirosító.

– Mi a legjobb tanács, amit valaha a szépségedre adtak?

– Az igazi szépség a boldogság. Az a szép nő, aki elégedett és van önbizalma. Lehetsz a leggyönyörűbb nő a világon, de ha szomorúnak és gondterheltnek látszol, akkor közelsem látszik annyira a szépséged.

– Hogyan őrzöd meg a hajad szépségét?

– Elég nehéz, de sajnos muszáj, mert rengeteg hajlakkal szokták a hajamat fixálni fotózásokkor. Próbálok kéthetente elmenni fodrászhoz, aki speciális szerekkel lekezeli, valamint egyszer egy héten teszek rá hajmaszkot, mely vitaminokkal táplál.

– Milyen tippjeid vannak az álom-bikinialak eléréséhez?

– Tornázni kell, nincs mese. Igazi szégyen, de tényleg figyelni kell arra, mit eszel meg, mert az a testeden is meglátszik. Ennyi a titok.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek