Starity

Új taggal bővül a Paramore

2013. augusztus 27. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A rockbandának nincs sok szerencséje a dobosokkal. Zac Farro botrányos kiválása után Ilan Rubin is távozott a csapatból, pár napja pedig Miles McPherson vált munkaképtelenné.

hirdetés
Új taggal bővül a Paramore

Miles McPherson pár napja borult fel golfkocsijával és égette meg teste – beleértve arca – nagy részét akkumulátorsavval, így képtelen többé a bandában játszani, hiszen ágyhoz kötve lábadozik nashville-i otthonában.

Az együttes pár hete jelentette be legújabb turnéját, melyet már a következő héten meg is kezdenek, így vészesen sürgetett az idő, hogy egy új dobost találjanak, aki egészen decemberig, majd egy hónap pihenő és Jeremy kislányának megszületése után januártól újra kísérni tudja őket az ütős hangszeren.

A választás az Underoath extagjára, Aaron Gillespie-ra esett, aki nem mellesleg énekelni is tud, hiszen a legnagyobb slágerek között számon tartott All About Us hátterében is hallhatjuk vokálozni.

A rajongóival hajókázásra induló csapat egyébként a napokban mutatta be a következő kislemez, az Ain't It Fun borítóját, melynek videoklipje szeptemberben fog debütálni. A dal a brit zenei listákat a harmadik helyről ostromolja, míg a nagy sikerű Still Into You az első helyről kormányozza a lemaradtakat. Az áprilisban megjelent album szintén az első helyről tarol!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek