Starity

Klippremier: Enrique Iglesias — Loco

2013. augusztus 27. 08:08   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A tegnapi nap folyamán napvilágot látott Enrique Iglesias és Romeo Santos közös videoklipje, a Loco. A kisfilmben Danny Trejo és Roselyn Sanchez is látható.

hirdetés
Klippremier: Enrique Iglesias — Loco

Nem olyan régen jelent meg Enrique Iglesias Turn The Night Up című videoklipjének második hivatalos verziója, az énekes azonban tegnap is új kisfilmmel jelentkezett, ám az más dalhoz készült. A Loco című dal teljesen más stílust képvisel, mint az előbb említett angol nyelvű szerzemény és a hozzá készített zenei videó is komolyabbra sikeredett.

A kislemezen is megjelent dal érdekessége, hogy az énekes ezúttal Romeo Santosszal ragadt mikrofont és bár különböző énekhanggal rendelkeznek, tökéletes duettet hoztak össze.

A kisfilm is figyelemre méltó, ugyanis két nagy sztárt is sikerült megszerezniük a készítőknek: az egyikük a Nyomtalanul című tévésorozatból ismert gyönyörű Roselyn Sanchez, a másik pedig a népszerű mozisztár, Danny Trejo. Enrique egyébként a Facebook-oldalán meg is köszönte nekik a szereplést.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek