Starity

Ennél kényelmesebben még nem aludtál a munkában!

2013. szeptember 07. 10:10   |   

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Relaxálós zene, alvás munka közben – te is erre vágysz? Ez már nem csak álom, nézd meg, hol biztosítják ezt a lehetőséget!

hirdetés
Ennél kényelmesebben még nem aludtál a munkában!

„A fáradtság a kreativitás és a memória ellensége” – fogalmazott egyszer Arianna Huffington. Éppen ezért egyre több munkahelyen van lehetősége a dolgozóknak kikapcsolódni, pihenni. A legmenőbb cégeknél viszont már méregdrága alvókapszulákat szereznek be az alkalmazottaknak – írja az architizer.com.

A Google, a Procter & Gamble, a Cisco, az AOL, a Pizza Hut, a British Airways, és a Huffington Post is azok között a munkáltatók között van, akik vallják, ha kipihent a dolgozó, akkor sokkal jobban fog teljesíteni.

Ugye tudod, hogy ez a cikk nem csupán az alvásról szól? Hanem arról, hogy egy igazán jó munkáltató tudja, hogy a munkatársak nem egyszerű csavarok a gépezetben, hanem valódi értéket képviselnek a cég számára. Te vajon jó helyen vagy? Ha úgy érzed, nem értékelik megfelelően a munkádat, itt az ideje, hogy újra körülnézz az álláspiacon!

Iratkozz fel a Jobline Állásposta hírlevelére most, és mi megkeressük a neked való állásokat! Ráadásul most megnyerheted 111 nyereményünk egyikét: az 1 db Samsung S4 okostelefont, a 10 Karrieriránytű könyvet vagy a 100 CV tanácsadás valamelyikét!

Beállítom a személyre szabott Álláspostát!

jobline.hu Keresni jól is lehet

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek