Starity

Új műsorvezetőket kapott az Aktív

2013. augusztus 27. 16:04   |   Szerző: xMilesss

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Gombos Edina a megérdemelt nyaralását élvezi, míg Papp Gergő minden erejével új műsorán, a ma induló Pimasz úr ottalszik!-on dolgozik. A szerkesztőknek találniuk kellett műsorvezetőt a hétre, és ezt ötletesen oldották meg.

hirdetés
Új műsorvezetőket kapott az Aktív
Fotó: TV2

A TV2 szórakoztató bulvármagazinjának két műsorvezetője, Gombos Edina és Papp Gergő túl elfoglaltak, így másnak kellett átvennie a vezetést. Minden nap másik magyar celeb fogja tájékoztatni a nézőket a sztárokról.

Hétfőn a Kasza! showműsor házigazdája, Kasza Tibi volt jelen, kedden (ma) a Jóban rosszban sztárja, Szabó Zsófi áll a kamerák elé, szerdán Radics Gigi csillogtathatja meg tudását, csütörtökön Fluor Tomival találkozhatunk, pénteken pedig Győrfi Pál szóvivő áll az Aktív díszletébe.

Kasza azt mondta, hogy ő minden megszokott dologtól el szeretne térni és teljesen másképp fogja vezetni a műsort, emellett a stábtagokat is ki szeretné borítani – persze csak módjával. Fluornak meggyűlt a baja súgógéppel a próbák alatt. Zsófi önmagát fogja adni, szeretne olyan maradni, mint eddig.

„Én mindenképp azt tervezem, hogy kedves leszek, és igyekszem úgy megírni a felkonfokat, ahogy én gondolom, amilyennek látom az adott riportot” – mondta a Jóban rosszban színésznője.

Az Aktívot minden hétköznap 20.10-kor láthatják a nézők a TV2 képernyőjén.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek