Starity

Haspóló: így viselik a sztárok

2013. augusztus 29. 17:05   |   Szerző: Vandi

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A haspóló még szüleink idején számított trendinek és az évek múlása során eltűnt a ruhatárakból. Ám most ismét divatba jött, és egyre több híresség jelenik meg benne. Nézzük, kik viselik a legjobban ezt a ruhadarabot!

hirdetés
Haspóló: így viselik a sztárok

Lucy Hale

A Pretty Little Liars című sorozat csinos kis hazudozója ezúttal az egyszerű, letisztult fehér mellett döntött, és összességében egy remek szettben jelent meg. A top és a szoknya is a Houghtontól való, a cipők Stuart Weitzman munkáját dicsérik, Lucy az összeállítást pedig Kotur-kézitáskával dobta fel.

Lily Collins

A Csontváros sztárja imádja a haspólókat, és már többször is bebizonyította, hogy tudja is viselni őket. A mostani szett egy Paper London-felsőből és miniszoknyából áll, aminek a mintája magára vonz minden tekintetet.

Shay Mitchell

A Pretty Little Liars Emily-jét alakító színésznő egy vidám mintájú Clover Canyon-haspólót és ceruzaszoknyát választott a 2013-as MuchMusic Video Awards-ra. A feltűnő szettet fémes csillogású magassarkúval tette felejthetetlenné.

Ellie Goulding

A mostanában egyre híresebb énekesnő egy fekete-fehér szettet talált a legalkalmasabbnak a vörös szőnyegre. Egy hosszú ujjú haspólót választott, amit egyszerű, fekete miniszoknyával kombinált. Az összeállítás fénypontja pedig egyértelműen az extrém magas sarkú és talpú szandál volt.

Karlie Kloss

A szupermodell tetőtől talpig fehérbe bújt. A Cushnie Et Ochs márkájú haspólóhoz egy szintén ilyen márkájú ceruzaszoknyát öltött magára és még lábbelije is fehér színben pompázott, kiegészítőként pedig csak egy karkötőre volt szüksége.

Taylor Momsen

A The Pretty Reckless énekesnője egy egyszerű szabású, de rendkívül merész darabot választott, így garantáltan a figyelem középpontjába került izmos hasával. Az összhatást bőrdzsekivel, bőrcsizmával, napszemüveggel és egy hosszúszárú csizmával fokozta.

Selena Gomez

Van, aki nem tudja jól kombinálni az eltérő mintájú ruhadarabokat, ám Selena Gomezre ez nem vonatkozik. A rövid top és a csillogó-villogó alj önmagában is fantasztikus, ám a korallszínű cipő teszi fel az i-re a pontot.

Lana Del Rey

A bájos énekesnő egy kényelmes összeállítás segítségével mutatta meg irigylésre méltó alakját. A galléros haspólót olyan alapdarabokkal kombinálta, mint például a farmerdzseki vagy a balerinacipő.

Rita Ora

A fiatal dalospacsirta a leghíresebb kólamárka nevét viselte rövid pólóján. A szettben dominált a bőr, hiszen a dzsekije és a nadrágja is ilyen anyagból készült.

Vanessa Hudgens

A szépséges színésznő imádja a hippi-stílust, ebből fakadóan pedig a haspólókért is odáig van, így nem is csoda, hogy számtalan alkalommal ölti magára az ilyen darabokat interjúk, vörös szőnyeges események, vagy akár a hétköznapok alkalmával. Egyik kedvenc tervezője pedig valószínűleg Catherine Malandrino, hiszen rengetegszer volt már látható az ő kreációiban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek