Starity

Selena Gomez odavan George Clooney-ért

2013. augusztus 28. 19:07   |   Szerző: TheDanush

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Selena Gomez hamar váltogatja a férfiideáljait, hiszen nemrég még Logan Lerman uraságért dobogott a szíve, ám most már George Clooney-ért van odáig.

hirdetés
Selena Gomez odavan George Clooney-ért

A fiatal popsztár, Selena Gomez, aki korábban Justin Bieber csaja volt, most nála sokkal idősebb pasira vetett szemet. Selena szereti a romantikus férfiakat, így a választása ezúttal George Clooney-ra esett.

Egyébként a 21 éves színésznő, nemrég még Logan Lermanre nézett fel, ám miután megkérdezték tőle, hogy most leginkább ki jön be neki, ő már George nevét mondta. „Hát, egyszer már mondtam Logan Lemant, de most George Clooney érdekel a leginkább

Selena édesanyja, Mandy, és a mostohaapja, Brian Teefey egyébként nemrég arra kérték Gomezt, hogy messziről kerülje el Biebert, különben a családjával is megromolhat a kapcsolata és újszülött húgával, Gracie-vel sem találkozhat, ha újra a botrányos kanadai tinisztár karjaiban köt ki.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek