Starity

Szeptember 3-tól újra a Sorozat+ műsorán a Teresa

2013. augusztus 29. 15:03   |   Szerző: Dorci24

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Sorozat+ újra útjára küldi a nagysikerű Teresa című sorozatot, abban az idősávban, melyben tavaly is játszották.

hirdetés
Szeptember 3-tól újra a Sorozat+ műsorán a Teresa

Míg Mexikóban nemrég kezdték el forgatni Angelique Boyer és Sebastian Rulli második közös sorozatát, a Lo que la vida me robót, addig mi első telenovellájuknak, a Teresának örülhetünk, ugyanis szeptember 13-tól minden hétköznap 20:05-től érkezik majd a Sorozta+ képernyőjére.

A történet szerint Teresa egy szegény, ám gyönyörű lány, aki együtt jár gazdag osztálytársával, Paulóval, aki miután rájön, hogy barátnője szegény, szakít vele. Teresa ekkor újra összejön Marianóval, akibe a lány valójában szerelmes, ám a férfi ugyanolyan szegény, mint ő. Teresa tanára, Arturo de la Barrera felajánlja a lánynak, hogy kifizeti a tanulmányait, ha cserébe neki dolgozik. A fiatal nő szép lassan behálózza a gazdag férfit, majd eléri, hogy beleszeressen, és feleségül vegye. Idővel Teresa beleszeret Arturoba, ám ekkor a férfi elveszíti vagyonát.

Az Angelique Boyer-rajongók mindenképp el vannak kényeztetve, hiszen tavaly februárban két csatorna is elkezdte vetíteni a Teresát, majd 3 nappal az utolsó része után érkezett a Sorozat+-ra a Bűnös vágyak, amit azóta a Prizma TV ismétel, sőt néhány hónapja a Film Café is adja Angelique 2009-es sorozatát, a Vad szívet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek