Starity

Palácsik Timi filmszerepet kapott

2013. augusztus 29. 21:09   |   Szerző: csajszikahh

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Andy Vajna újdonsült felesége, Vajna Tímea szerelmi jeleneteket forgat első játékfilmjében, ahová egy bennfentes szerint nem férje protekciója, hanem tehetsége miatt választották be.

hirdetés
Palácsik Timi filmszerepet kapott
Fotó: TV2

Az utóbbi időben nagy port kavartak maguk után a Palácsik Tímeáról szóló hírek, hiszen nemrég Antonio Banderas villájában mondta ki a boldogító igent Andy Vajnának. Sokan még mindig firtatják, igaz szerelem-e, de a kétkedők ismét törhetik a fejüket, ugyanis Tímea szerepet kapott egy magyar vígjátékban, ahol a leginkább szerelmi jeleneteket forgat – írja a Bors.

Bennfentesek szerint nem Andy Vajna csinálna sztárt feleségéből, sokkal inkább tehetsége érdekli a filmkészítőket.

„Tévedés, hogy Vajna miatt játszhat a filmben. Tímea azért kapott szerepet a produkcióban, mert igazán tehetséges, a szerepet pedig mintha ráöntötték volna. Így gondolják a producerek és a rendező is.” – idézte a forrás szavait a napilap.

Eddigi értesüléseink szerint Tímea mindössze kétszer lesz látható a filmben, s mindkétszer szerelmi jelenetben fog tündökölni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek