Starity

Justin Timberlake késleltette interjúját beteg rajongója miatt

2013. augusztus 29. 19:07   |   Szerző: Genoveva01

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Justin Timberlake mindent félbehagyott, csakhogy találkozhasson 13 éves, agyi műtétet túlélő rajongójával.

hirdetés
Justin Timberlake késleltette interjúját beteg rajongója miatt

Augusztus 27-én Justin Timberlake épp egy rádióműsorba igyekezett New Yorkban, útközben azonban találkozott Tina DiLascióval, aki történetesen egy agyi műtéten túlesett 13 éves kislány, Giana DiLascio édesanyja.

Tina elmesélte a lánya történetét, ami igen mélyen megrázta az énekest. Justin ekkor eldöntötte, hogy ő bizony találkozni fog a kislánnyal és nem érdekli, ha elkésik. Giana és bátyja a kórház előtt várták Timberlake-et, majd mikor megölelték egymást, a lány sírni kezdett, mivel valóra vált az álma, és a következőket suttogta Justinnak: „Szerintem te vagy a következő Michael Jackson!”. Justin erre könnyes szemmel csak annyit mondott, hogy „Köszönöm”.

Természetesen beszélgetni kezdtek és részletesebben is megismerkedett a lány betegségével. Az a műtét, amin Giana átesett csupán javította az állapotát, mivel súlyosan elzáródtak az agyalapi mirigyei. A műtétek nem fillérekbe kerülnek, így Justin felajánlotta a teljes körű támogatást.

Mielőtt elment volna, a kislány megkérte, hogy készítsenek egy közös képet, erre Justin azt felete, hogy csak akkor, ha ez lesz a háttérképe a mobilján. A kép után Mr. Timberlakenek sietnie kellett, de megígérte, hogy nem ez volt az utolsó alkalom, hogy találkoztak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek