Starity

Hét sztori, amiről lemaradhattál

2013. augusztus 29. 22:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hayden Panettiere új hajjal sokkol, újabb sztár sérült meg, Amanda Bynes pedig valószínűleg év végéig bezárva marad – tudd meg, mi történt még a sztárvilágban!

hirdetés
Hét sztori, amiről lemaradhattál

Simon Cowellt szeretőjével kapták lencsevégre

Simon Cowell a napokban (volt) legjobb barátjának feleségével mászkált Los Angelesben, amit a paparazzók természetesen megörökítettek. Talán mégis igaza lesz az embereknek, akik azt mondták, hogy a páros egymás mellett köt ki?

*

Natasha Hamilton lesérült

Jenny Frost után Natasha is kisebb sérülést szenvedett.

„Rettenetesen fáj a nyakam, sehova nem tudok menni!” – csiripelte az atomcica, aki épp válni készül a férjétől. Az énekesnő valószínűleg ismét elfeküdte a nyakát, ami gyakorta előfordul vele.

*

Megjelent a Carver ikrek Bello magazinnal készített interjúja – videóval

A Carver ikrek a Bello magazin augusztusi számában szerepeltek. Már a videó is elérhető az interneten.

A hírt Charlie osztotta meg a rajongókkal! „Itt egy vicces videó rólam és Maxről, a Bello magazin fotózásakor készült! Remélem, mindannyian szeretitek!”

*

Hayden Panettiere új hajstílust próbált ki

A Hősök sztárja új, kicsit merészebb hajat próbált ki. A szín marad, de a stílus változott – ám az eredmény nem lett a legjobb.

*

Amanda Bynes év végéig lesz bezárva?

Nagyon úgy fest, hogy Amanda kezelése nemcsak két hétig, hanem több hónapig el fog tartani. A legfrissebb hírek szerint az egykori gyereksztár az év végéig biztosan a pszichiátrián marad, hogy mindenképp meggyógyuljon.

A rajongók büszkék a lányra, hiszen mindent megtesz gyógyulása érdekében.

*

Farrah Abraham filmszerepet kapott!

Az egykori Tini mami ezúttal nem pornóban kíván szerepelni, hanem egy komoly sorozatban: az Életünk napjai című szériában kapott szerepet, amire a lány nagyon büszke.

Most talán beindul színészi karrierje, amit régebben szeretett volna megvalósítani, és végre elindult a jobb út felé.

*

Így néz ki Cher albumának borítója

Az énekesnő a Facebookon osztotta meg legújabb albumának, a Closer to to the Truthnak borítóját, majd megosztotta a linkeket, ahol az albumot elő lehet rendelni. Elégedettek vagytok a borítóval?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek