Starity

Készek a gyerekvállalásra Vajnáék?

2013. augusztus 30. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 69 éves producer egy hónapja még azt mondta: nem akar gyermeket, de most másképp vélekedik: azt mondja, szívesen apaszerepbe bújna.

hirdetés
Készek a gyerekvállalásra Vajnáék?
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Nagyon sokan ellenezték, hogy a pár házasodjon, de egyre jobban érződik, hogy Palácsik Tímea és Andy Vajna tényleg szeretik egymást. Nemrég keltek egybe, de már a gyermekvállaláson gondolkodnak.

Tímea már nem egyszer tudatta, hogy nagyon szeretne egy gyermeket, de eddig nem volt rá alkalma – úgy fest, terveibe férjét is beavatja (még szép!), hiszen Vajna véleménye változott: a Blikk még úgy számolt be egy hónapja, hogy a producer felhagyott a gyerektémával, Timi barátai viszont arról meséltek, hogy felesége nagy hatással van rá, így elképzelhető, hogy a közeljövőben neki is állnak a babaprojektnek.

Timi egyébként minden őrültségre ráveszi Andyt: jelenleg nászútjukon vannak, és mindent kipróbálnak, amire csak pénzük futja – szóval igen, mindent. Ültek már jet-skin, együtt napoztak, cápákat lestek, hajókáztak, búvárkodtak Bora-Borán – s minderről be is számoltak közösségi oldalaikon.


Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek