Starity

Megszületett Fergie és Josh Duhamel gyermeke

2013. augusztus 30. 08:08   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 40 éves Josh Duhamel és egy évvel fiatalabb barátnője, Fergie, a Black Eyed Peas énekesnője első gyermeküknek örülhetnek nagyon, aki augusztus 29-én látta meg a napvilágot.

hirdetés
Megszületett Fergie és Josh Duhamel gyermeke

A sztárpár első gyermeke az Axl Jack Duhamel nevet kapta – és valamivel több, mint 3 kilóval jött világra. Josh és Fergie a Twitter-profiljukon jelentették be, hogy kisbabát várnak, amikor a színész feltette kisbabájuk első ultrahangfelvételét.

Fergie – aki két babaváró bulit is tartott – úgy nyilatkozott, hogy a teherbe esés meglehetősen hosszú ideig tartott, hiszen Josh már az első randijukon is azzal viccelődött, hogy gyerekeket és családot szeretne tőle.

„Josh csodálatos apuka lesz. Apának született, és minden képessége megvan ahhoz, hogy a legkiválóbb szülő legyen” – mesélte Fergie a People-nek áprilisban.

A szülők próbáltak a kisbaba nemét – és nevét – titokban tartani, ám egy talkshow-ban Josh többé-kevésbé lebuktatta magát, mikor egy kék babaruhát választott a műsorvezetőktől, nem rózsaszínt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek