Starity

A szomszédok graffitivel tiltakoznak David Schwimmer ellen

2013. augusztus 30. 20:08   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

David Schwimmer, a Jóbarátok egykori sztárja nem mindig szerez barátokat – legalábbis nem a New York-i szomszédai között.

hirdetés
A szomszédok graffitivel tiltakoznak David Schwimmer ellen

A 46 éves színész egy kisebb ház tulajdonosa a manhattani East Village-ben. Még 2010-ben vásárolta az 1852-ben épült házat, és azóta is folyamatosan renováltatja. Kiegészítette egy újabb, hatodik emelettel, liftet szereltetett be és egy tetőteraszt is hozzáépíttetett.

Ez azonban cseppet sem tetszik a szomszédainak, akik egyértelműen ki is fejezték a véleményüket. Nehezen viselik, hogy a színész egy ilyen régi. történelmi jelentőségű épületet „tönkretesz”.

A területet körülvevő palánkfalra egy üzenetet festettek: „Ross nem menő” – ezzel Schwimmer leghíresebb szerepére utaltak, aki a Jóbarátok című sorozatban alakított tíz évadon keresztül. A feliratról készült fotó villámgyorsan felkerült az internetre – mielőtt a munkások gyorsan átfestették.

Emellett más üzeneteket is hagytak a házat körülvevő falakon – például: „Egy pótolhatatlan történelmi épületet tönkretenni – de miért??? B**szd meg magad + a rondaságodat.”

A színész szóvivője nem nyilatkozott.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek