Starity

Chris Pine elárulta legnagyobb félelmét

2013. augusztus 30. 22:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bebizonyította, hogy ugyanolyan ember, mint bárki más: még a legapróbb dolgoktól is megijed.

hirdetés
Chris Pine elárulta legnagyobb félelmét

Lehet, hogy a bátor – és a klingonok által páváskodó, erőszakos, bádogbőrű diktátornak nevezett Kirk kapitány bőrébe bújt a filmvásznon, az igazság az, hogy a való életben a saját árnyékától is megriad, sőt! Még a forgatáson is elég gyávának tűnt.

A Star Trek: Sötétségben egyik jelenetében Pine-t, azaz Kirköt egy földön kívüli, hosszú, műfarokkal (nem pénisz!) rendelkező lánnyal láthatjuk, de a színészt annyira nem nyűgözte le, hogy a nőnek a macskákhoz hasonlóan farka volt.

Sminkese, Heather Langenkamp számolt be arról, Chris mennyire bizarrnak találja a mű dolgokat – így csak remélhetjük, hogy barátnője, Amanda Frances mellei igaziak! Egy, a hamarosan a boltokba kerülő DVD-n szereplő videóban Chris beszámol arról, mennyire retteg minden apró dologtól, de amitől a leginkább fél, azok a pókok!

A film már letölthető az iTunesról, a boltokba szeptember 10-én kerül. A színész egyébként nemrég ünnepelte 33. születésnapját – boldog születésnapot!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek