Starity

Liptai Claudia jóval fiatalabb fiúval jár

2013. augusztus 31. 08:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Claudia elismerte, hogy bepasizott, ezzel hosszabbítván a „fiatalabb férfi oldalán találtam meg a boldogságot”-típusú sztárok sorát. Viszont leszögezte, hogy őt meg szeretné védeni és szeretné, ha a média tiszteletben tartaná párját, mivel ő civil.

hirdetés
Liptai Claudia jóval fiatalabb fiúval jár
Fotó: TV2

Több, mint egy éve nem volt férfi Liptai Claudia oldalán, ám ez pár hete megváltozott: egy rendezvényen ismerte meg jelenlegi kedvesét, és állítólag első látásra szerelem volt: „Több mint egy éve egyedül élek a kislányommal, a munkán kívül a barátaimmal és Pankával töltöttem az időt. Csak mostanában kezdtem úgy érezni, hogy újra nyitott vagyok egy kapcsolatra – nyilatkozta Claudia.

A színész-műsorvezető elárulta a Blikknek, hogy az érzelem váratlanul érkezett. Hogy elkerülje a további találgatásokat, ő maga ismerte el kapcsolatát, és hozzáfűzte: nagyon boldog, viszont most is csak azért nyilatkozott, mert szabadon szeretné megélni ezeket a napokat.

Talán amin fennakadhat az emberek szeme, hogy a nemrégiben 40. születésnapját ünnepelt Claudia új szerelme csupán 26 éves, azaz 14 évvel fiatalabb, de Benjámin – aki a Csepeli Polgármesteri Hivatal kabinettagja – szerint a kor nem számít: „Sokkal fontosabbnak tartom, hogy boldogok legyünk, és ha megtehetjük, éljük meg érzelmeinket. Vannak helyzetek, amikor értelmét veszti a racionalitás, és az ember csak a szívére képes hallgatni, mert egyszerűen nem tehet mást! Ilyen helyzet ez is.”

A Blikk információi szerint Claudia barátai egytől egyig szurkolnak a sztárnak, és azt kívánják, hogy legyen nagyon boldog, mert megérdemli.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek