Starity

Vic Beckham tetoválással lepte meg férjét

2013. augusztus 31. 14:02   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Beckham házaspár hírhedt tetoválásrajongók hírében állnak, s vonzalmukat nem is szeretnék tagadni egymás iránt sem. Több közös tetkóval is rendelkeznek, s egymás arcképeit is viselik a másik testén. Victoria nemrég meglepte Davidet egy új varrattal.

hirdetés
Vic Beckham tetoválással lepte meg férjét

15 év házasság, 4 gyerek – kell ennél nagyobb szerelem? S bár volt a párnak pár megcsalási botránya, bebizonyították, hogy igaz szerelem márpedig létezik – ezt különböző, örök érvényű tetoválásokkal is igyekeznek a másik felé kimutatni.

David 38. születésnapja alkalmából egy ajándék tetoválásutalványt kapott feleségétől, Victoriától. Meglepő? Igen, hiszen a focistának már 32 darab tetoválás borítja testét (karjait, mellkasát és hátát).

„Nem arról van szó, hogy szüksége lett volna egy újabb tetoválásra, de haszontalan ajándékot nem szerettem volna adni neki. ennek tényleg örül, régi álma volt egy új tetkó” – mondta Victoria a paparazzÓknak.

David legtöbb tetoválása különleges háttérinformációval is bír, melyet nem szívesen oszt meg a nagyvilággal – így rajongóival sem, ám tény és való, hogy Victoria arcképe és 4 gyermekének neve ott díszeleg a focista testén.

David már többször is megmutatta tetoválásait, legutóbb ebben a H&M-reklámban csodálhatták meg a rajongók a testét. A vadiúj tetoválás most David bal mellkasára készült, ám a fotósok még nem tudták lekapni, pontosan mit is varratott magára a világklasszis focista.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek