Starity

Anya lett Jamie-Lynn Sigler

2013. augusztus 31. 16:04   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megszületett a 32 éves színésznő és párja, Cutter Dykstra első közös gyermeke, aki egy kisfiú lett.

hirdetés
Anya lett Jamie-Lynn Sigler
Fotó: Jason Merritt/Getty Images

2013. augusztus 28-án, szerdán jött világra Jamie-Lynn Sigler és vőlegénye, Cutter Dykstra első közös gyermeke, aki egy makkegészséges kisfiú lett és a Beau Kyle nevet kapta – számolt be az örömhírről a People.

A csöppség érkezését először egy bennfentes árulta el a magazinnak, majd nem sokkal később, egészen pontosan csütörtökön maga az újdonsült anyuka köszönte meg Twitteren a gratulációkat és a jókívánságokat, ezzel pedig azonnal lerántotta a leplet az először még pletykának hitt hírről.

„Köszönjük a sok szeretetet! Cutterrel nem is érezhetnénk magunkat ennél áldottabbnak és hálásak vagyunk mindenki jókívánságáért. Egyszerűen őrülten beleszerettünk a mi kisfiunkba!” – csiripelte a mikroblogon a 32 éves színésznő.

A páros januárban jelentette be eljegyzését, majd két héttel később újabb örömhírrel szolgáltak, hiszen ekkor jelentették be, hogy Jamie-Lynn első gyermekével várandós.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek