Starity

Sztárok és eljegyzési gyűrűik II.

2013. szeptember 01. 15:03   |   Szerző: kia08

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A cikksorozat első részében bemutattunk néhány hírességet és azok eljegyzési gyűrűit. Ezúttal újabb tíz sztárt mutatunk meg és gyűrűiket, melyeket vőlegényeiktől kaptak. Lássuk őket!

hirdetés
Sztárok és eljegyzési gyűrűik II.

Carmen Electra

A legtöbb menyasszony kezét egy klasszikus gyémánttal szokás megkérni, mégis mikor Carmen barátja, Rob Patterson egy fekete gyémánttal térdelt le elé 2008-ban, igazán le volt nyűgőzve. Ez volt a harmadik lánykérése, korábban Dave Navarro és Dennis Rodman felesége volt. Robbal való kapcsolata viszont nem élte meg az esküvőt, 2012-ben szakítottak.

Olivia Wilde

Olivia Wilde és Jason Sudeikis eljegyezték egymást az ünnepek végén 2012-ben. Olivia Rómában, egy forgatás során mutatta meg az atik gyűrűt. Neki sem ez volt az első lánykérése, korábban az olasz–amerikai származású dokumentumfilm készítő, Tao Ruspoli felesége volt.

Carrie Underwood

Az énekesnőnek a nagy kérdést Mike Fisher hoki játékostette fel 2009. december 21-én. Az egyedi gyűrűt Johnathon Arndt tervezte. A boldogító igent Georgiában mondták ki 2010. július 10-én.

Jennifer Garner

A színésznő 1998-ban ismerkedett meg Scott Foley színésszel a Felicity forgatása során, 2000 októberében pedig egybe is keltek. A házasság nem tartott sokáig, 2004. március 30-án hivatalosan is elváltak. Egy évvel később már Ben Affleck felesége lett, akivel azóta is együtt van és három gyermek szülei.

Blake Lively

2011 októberében kezdett el randevúzni Ryan Reynolds színésszel, akit a Zöld Lámpás film forgatásai során ismert meg. Ovális gyémánt eljegyzési gyűrűjét és a hozzá illő vörös-arany jegygyűrűjét a titokban, 2012. szeptember 9-én megtartott esküvő másnapján mutatta meg.

Alicia Silverstone

Barátja, Christopher Jarecki 8 évnyi randevúzgatás után kérte meg a színésznő kezét 2004-ben. A gyűrű előző tulajdonosa Chris nagymamája volt, tőle kapta, hogy a számára tökéletes nő ujjára húzza. A pár 2005. június 11-én kelt egybe. 2011. május 5-én született meg első gyermekük, egy kisfiú, aki a Bear Blu Jarecki nevet kapta.

Ashley Tisdale

A High School Musical filmsorozattal híressé vált énekes- és színésznő kezét Christopher French kérte meg az Empire State Building 103. emeletén idén augusztusban. A hatalmas gyémántgyűrűt a leánykérés után pár nappal már látni lehetett.

JoAnna Garcia

JoAnne 2010 májusában barátjától, Nick Swishertől egy csillogó ajándékot kapott, még pedig egy jegygyűrűt. A smaragd-gyémánt gyűrű körül kisebb kövek is láthatóak. Neki sem ez volt az első lánykérés, korábban Trace Ayalával randizott, aki megkérte a kezét, de kapcsolatuk véget ért.

Nickkel kapcsolata magasabb szintre emelkedett, mikor még 2010 decemberében egybe keltek. Férje nevét felvette, 2013. május 21-én pedig megszületett kisfiuk.

Emily Blunt

Emily kezét John Krasinski színész kérte meg 2009 augusztusában egy háromkarátos Edward-korabeli Neil Lane által tervezett darabbal. A páros 2010. július 10-én mondta ki a boldogító igent Olaszországban, a lagzin néhány híres színész is részt vett.

Demi Moore

Demi és Ashton Kutcher folyamatosan tagadták eljegyzésükről szóló pletykákat, két évnyi randizgatás után kimondták a boldogító igent titokban 2005 szeptemberében. A pletykák szerint az öt karátos smaragd-gyémánt gyűrű 250 ezer amerikai dollárba került, ami átváltva 25 millió forintra tehető.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek