Starity

Együtt karácsonyozunk Chris Pine-nal

2013. szeptember 01. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

December 25-én jelenik meg a színész legújabb filmje, amely a napokban új nevet kapott.

hirdetés
Együtt karácsonyozunk Chris Pine-nal

Chris Pine James T. Kirk csillaghajó-kapitány után egy leszerelt katonát alakít, akiből beépített CIA-ügynök lesz. Az akció-thriller már negyedjére kerül megfilmesítésre Tom Clancy novellái alapján, és Pine alakítja a főszereplőt, Jack Ryant. Ezzel Alec Baldwin, Harrison Ford és Ben Affleck nyomdokaiba lépett.

A történetben Jack rájön az oroszok titkos tervére, amely természetesen az Egyesült Államok ellen irányul, és meg kell akadályoznia a terroristatámadást. Az eddigi hírek szerint egy retro hidegháború-szerű filmet kaptunk volna, de a TVLine szerint a hangulata sokkal inkább fog hasonlítani a 9/11-es korszakra, nem is beszélve arról, hogy a főszereplőnk nemcsak fiatalabb, de sokkal menőbb is lesz, mint elődei.

A Kenneth Branagh (Thor) rendezésével készülő filmben Keira Knightley is szerepet kapott mint Pine felesége, Cathy, valamint Kevin Costner is csatlakozott hozzájuk William Harper szerepére, aki Jacket mentorálja. Az eddigi Jack Ryan helyett Jack Ryan: Shadow One címmel kerül a mozikba december 25-én, hazánkban január 16-ától vetítik majd.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek