Starity

Magassága miatt veszítheti el koronáját a szépségkirálynő?

2013. szeptember 01. 15:03   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A legutóbbi hírek szerint a 2013-as Miss Intercontinental Panama, Sara Bello nem indulhat a nemzetközi versenyen, mivel nem éri el a kívánt magasságot.

hirdetés
Magassága miatt veszítheti el koronáját a szépségkirálynő?

A huszonöt éves  Sara Bello Herrera idén áprilisban nyerte el Astrid Caballerótól a Miss Intercontinental Panama címet. Ezzel lehetőséget kapott arra, hogy országát képviselje a Németországban megrendezésre kerülő nemzetközi döntőn.

Sara győzelme sokakat meglepett, hiszen a lány Rocío Lezcano kilépése után került be az idei Miss Panama szépségverseny döntősei közé, valamint sokan túl alacsonynak találták őt a 165 centijével. A szépségkirálynő elmesélte, őt sosem zavarta magassága, és számos péda van arra, hogy az alacsony lányok is nyerhetnek koronát, mint tavaly Olivia Culpo, aki 165 centijével a legalacsonyabb győztes volt a Miss Universe történelmében.

Most mégis az a hír járja, hogy a lányt lemondatják címéről, mivel alacsony termetű. A Miss Panama Szervezet elnöke, Marisela Moreno még nem erősítette meg a hírt, csupán annyit mondott, hogy a szépségversenyeken vannak bizonyos követelmények, melyeknek meg kell felelni.

Ha igazak a hírek, és Sara nem indul a nemzetközi Miss Intercontinental versenyen, akkor valószínű, hogy az őt követő María Gabrielle Sealy vagy Melanie Ruiz veszi át majd a helyét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek