Starity

L.L. Junioréknál zajlik az élet

2010. augusztus 20. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nótár Mary és L.L. Junior, és ezenfelül a menedzsmentjük is óriási változásokon ment át ezen a nyáron, amelynek hamarosan két új, eddig a legjobbnak ígérkező lemez lesz a gyümölcse!

hirdetés
L.L. Junioréknál zajlik az élet

Ez a nyár eddig talán a legtöbb munkával telt L.L. Junior és Nótár Mary számára. A menedzsmentjük arculatváltáson esett át, új székhelye, új neve (SkyForce), és új stílusa lett. Ezek természetesen kihatottotak az előadókra is.

Hamarosan új, modern, designos Flash alapú weboldal fogja várni az információkra éhes rajongókat, ahol most már valóban minden koncertidőpont, kép és aktuális hír megtalálható lesz. Emellett a mai napon hivatalos rajongói oldallá lett Nótár Mary Music Rajongói Oldal is segíteni fogja munkájukat.

Az eddigi legnagyobb eredmény viszont a két új lemez lesz. L.L. Junior 2010-es albumának címe Impresszió, Nótár Maryének pedig Rumcsaka. Ezek várhatóan szeptember elején kerülnek ki a boltok polcaira. Sokakban megfordul a kérdés az albumok címeivel kapcsolatban, hogy mit jelenthetnek. Az Impresszió 'benyomás'-t, 'hatás'-t jelent, és Junior, természetesen, új lemezével jó impressziót akar gyakorolni. A Rumcsaka egy kitalált szó: egy életérzést képvisel, amelyet az ember leginkább akkor érthet meg, ha végighallgatja az új kiadványt.

A figyelmes rajongók észrevehetik, hogy Stefano sehol sem került szóba. Ennek az oka az, hogy Stefano most már nem tagja a SkyForce-nak; hogy zenei pályája folytatódik-e, arról hír egyelőre nincs.

Hamarosan érkeznek az új lemezek, addig is kellemes nyarat minden rajongónak!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek