Starity

Hat sztori, amiről lemaradhattál

2013. szeptember 02. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lance Bass eljegyezte párját, Amanda Bynes tweetelt a kórházból a szerelmének, Max Carver rajongója pedig furcsa kéréssel állt elő. Ha érdekelnek az elmúlt napban történt események, ne habozz, olvasd el a legfrissebb híreinket!

hirdetés
Hat sztori, amiről lemaradhattál

Amanda Bynes tweetelt a kórházból

Amanda Bynes egyre jobban érzi magát. Olyannyira, hogy már internetezni is engedik. Első dolga az volt, hogy tweetelt – méghozzá Drake-nek!

„Szeretem Drake-et!” – csiripelte az énekesnő, ami azért is fura, mert hetekkel ezelőtt őt is csúnyának nevezte. Július 19-e óta ez volt az első tweetje, amiben az énekest említette. Lehet, hogy a lány tényleg szerelmes? Ezt nem tudni, de annyi biztos, hogy Drake egyetlen kiírásra sem válaszolt.

*

Lance Bass eljegyezte a párját!

Az 'N Sync egykori énekese eljegyezte szerelmét, Michael Turchint. A közeli források szerint a srácok ismerősei mind boldogok az eljegyzés miatt, és a legjobbakat kívánják a meleg párnak.

*

Max Carver rajongója hajléktalant támogat

Max egyik rajongója kiírta a Twitteren, hogy támogatni fog egy hajléktalant. De csak akkor, ha Max követni fogja őt!

„Ha @maxcarver követ engem, akkor egy hajléktalannak adni fogok egy reggelit a McDonaldsból!” – a terv bevált.

*

Khloé Kardashian választás elé állította férjét

Khloé Kardashian és férje, Lamar Odom közt régóta feszült a hangulat. Először kirúgta férjét, majd a kosárlabdázó az eltűnt személyek nyilvántartásába került. Most Khloé megmondta neki, hogy vagy elvonóra megy, vagy válás lesz a kapcsolatuk vége. Sokan azonban úgy gondolják, ezt csak azért csinálják, hogy a rivaldafényben maradjanak.

*

Nick Carter rajongóival skype-ol

Az énekesnek hatalmas szíve van, hiszen már jó ideje kiírja a Twitterre, hogy ha valakinek van kedve skype-olni vele, annak erre lehetősége van. Legutóbb egy Vancouverben élő rajongót tett boldoggá az online csevegéssel, és kifejezte, mennyire szereti a rajongóit.

*

A The Tide Is High 11 éve volt Number 1. sláger

Az Atomic Kitten legismertebb dala ma lett 11 éves number 1 sláger, ezt a Number One On This Day nevű oldal tette közzé, és Natasha Hamilton retweetelte. A dal eredetileg Blondie slágere volt, ám az Atomic Kitten feldolgozta, és hatalmas sikert arattak vele.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek