Starity

Stohl András meg akarta verni Alföldi Róbertet

2013. szeptember 02. 18:06   |   Szerző: Kazuo

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Azt hinnénk, hogy a két nagy cimbora, Stohl András és Alföldi Róbert kapcsolata mindig is rendben volt. Azonban egy könyvrészlet mindent megcáfol.

hirdetés
Stohl András meg akarta verni Alföldi Róbertet
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

Stohl András és Alföldi Róbert már évek óta ápolnak szoros barátságot egymással, ezért is okozott hatalmas meglepetést a következő héten megjelenő, Csáki Judit által megírt könyv, az Alföldi színháza – Öt nemzeti év egyik beszámolója, amelyben fény derül arra, hogy a híres rendező és színész kapcsolata nem mindig volt felhőtlen, sőt, Stohl anno még meg is akarta verni Róbertet – számolt be a Blikk.

„Gyulán próbáltunk, és egy fiatal partneremet csuklóztatta ezerrel. Hetven fok volt a színpadon, ő meg egy napernyő alatt ült, vizes törülközővel a nyakában. És emlékszem, egy bukósisak volt a kezemben, amikor meglódultam, és elindultam lefelé; nem tudom, mit csináltam volna, ha utolérem, de valami lehetett az arcomon, mert ő rohant fölfelé a nézőtéren. Ma már visítva röhögünk rajta, mert ő voltaképp imádja az ilyesmit" –nyilatkozta az István, a király Koppánya, aki többek közt azt is elárulta, hogy a főiskolán se szimpatizáltak egymással.

Azonban a barátságukban volt egy kisebb mosolyszünet, ugyanis miután Alföldi Róbert lett a Nemzeti Színház igazgatója, Stohl András kérése ellenére több embert is elbocsátott.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek