Starity

Mától vetítik a Rush című filmet

2013. szeptember 02. 21:09   |   Szerző: raquel93

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ma este végre valahára láthatják a rajongók a Rush című drámát, mely a talán a legjobban várt F1-es film az autóversenyzés történetében.

hirdetés
Mától vetítik a Rush című filmet

Talán az év legjobban várt filmjének bemutatójára kerül sor ma este Londonban, ahova rengeteg népszerű sztár is hivatalos. A film népszerűségének egyik oka, hogy olyan szupersztárokat sikerült belevenni a produkcióba, mint a Thorból ismert Chris Hemsworth vagy a Doktor House népszerű színésznője, Olivia Wilde.

A történet a Forma–1-es legenda, James Hunt (Chris Hemsworth) és a háromszoros világbajnok, Niki Lauda (Daniel Brühl) párharcát dolgozza fel, ami az egyik leghíresebb az autóversenyzés csúcskategóriájában.

A látványos filmet a kétszeres Oscar-díjas Ron Howard rendezte, akinek olyan filmek megszületését köszönhetjük, mint az Egy csodálatos elme, A Da Vinci-kód, a Grincs vagy az Apolló-13.

A filmet előzőleg több Forma–1-es szakember, csapatfőnök és pilóta is látta, és mindannyian meg voltak elégedve a látottakkal, így biztosra vehetjük, hogy egy remek film kerül a nagyközönség elé az este folyamán. Nálunk szeptember 12-étől lesz látható, Hajsza a győzelemért címmel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

premier london dráma F1
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek