Starity

Harry Styles szerint a twerk ostobaság

2013. szeptember 03. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Paramore énekesnője után most Harry Styles mondta el véleményét néhány sztár közkedvelt hobbijáról, a seggrázásról.

hirdetés
Harry Styles szerint a twerk ostobaság

A One Direction fürtöskéje nemrég elárulta, szerinte a twerkelés, amit egy-két sztár újfent előszeretettel csinál, helytelen és ostobaság. Miley Cyrust akár twerkkirálynőnek is kinevezhetnénk, hiszen bárhová is megy – a színpadra, klipet forgatni, de még talán a bolti eladó előtt is – a fenekét rázza.

Nemrég a Paramore énekesnője, Hayley Williams akadt ki Miley twerkelésén, most pedig Harry nyilatkozott a Moviefone-nak arról, ez mennyire éretlen dolog: „Szerintem ez eléggé helytelen... főleg bizonyos korosztály számára, hiszen, tudod, ezzel az erkölcstelenséget, a ledérséget népszerűsíted.”

Harry ugyanakkor megvédte Miley Cyrus twerkkel fűtött előadását, szerinte ezt gyerekekkel és nagymamákkal is meg lehetett nézni, Liam Payne szerint pedig az előadása cuki volt. Hát, mi nem így gondoljuk, elég csak meglesnünk a közönség felett elhelyezett kamera pillanatképeit – a Smith család reakciója felbecsülhetetlen.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek