Starity

Szégyelli az apja Szepesi Nikit!

2013. szeptember 03. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hatalmas botrány lett Szepesi Nikolett könyve, melyet néhány hónapja dobott piacra. Édesapját úgy megsértette, hogy egyenesen szégyelli lányát.

hirdetés
Szégyelli az apja Szepesi Nikit!
Fotó: uhk

Szepesi Niki 9 éven át abban a hitben élt, hogy igazi édesapjával élt, de kiderült, hogy ő valójában csak a nevelőapja. Ezután rábukkant igazi apjára, Szepesi Józsefre, és úgy tűnik, annyira összekovácsolódtak az évek során, hogy nem számít az elmulasztott 9 év.

A lány rendeszeresen látogatta őt, ezért gondolta az édesapa, hogy a kapcsolatukkal minden rendben, Niki azonban ezt máshogyan írja le a könyvében – nyílt titok, hogy József nem akarta Nikit, de amint megismerte, megváltozott a hozzáállása.

„Beleolvasgattam a könyvbe, amelyben azonnal rátaláltam a rólam szóló részekre. Az a mondat nagyon fáj, amikor azt írta, hogy nem sikerült az áttörés kettőnk között, ugyanis én teljesen máshogyan emlékszem erre” – mesélte apja a Blikknek.

Niki a könyvében letagadta őt és hazudott is róla, ennek ellenére és ennek következtében a családot egyre több támadás érte. Néhol már azt kell mondaniuk, hogy mindössze névrokonok Nikolettel – aki fel van háborodva amiatt, hogy apja a nyilvánosság előtt teregeti ki magánéletét. „Már egyáltalán nincs miről beszélnem vele. Egyébként pedig szomorú, hogy saját magáról állít ki szegénységi bizonyítványt azzal, hogy világgá kürtöli, milyen keveset foglalkozott a gyermekével…” – zárta rövidre Niki.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek