Starity

Kezdetét veszi az idei Miss World felkészítőtábora

2013. szeptember 03. 19:07   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ebben az évben 131 lány utazik Balira, a Miss World nemzetközi szépségverseny helyszínére, melynek fináléjára szeptember 28-án kerül sor.

hirdetés
Kezdetét veszi az idei Miss World felkészítőtábora

A napokban kezdődik meg a világ egyik legnagyobb szépségversenyének, a Miss Worldnek a felkészítőtábora. Idén 131 lány száll harcba a koronáért, melyet szeptember 28-án a tavalyi győztes, Wenxia Yu fog majd átadni a 2013-as győztesnek.

Több ország debütál idén a színvonalas versenyen, többek között Koszovó és Kamerun, viszont akadnak olyanok is, akik idén nem küldtek ki delegáltat, mint például Izrael, Malawi vagy Zimbabve.

A lányok szeptember 3-án érkeznek meg Balira, ahol hetedikéig különféle felvételek, fotózások és interjúk várnak rájuk. Szeptember 8-án lesz az idei Miss World nyitó ceremóniája, majd számos háziversenyen kell bizonyítaniuk a hölgyeknek, melyeknek győztesei automatikusan bekerülnek a legszebb harminc közé.

Az elmúlt hónapban folyamatosan töltötték fel a YouTube-ra, a lányok bemutatkozó videóit. A hazánkat képviselő, Rákosi Annamária kisfilmje augusztus 30-án került fel a Miss World hivatalos csatornájára. Annamari Benes Anita ruhájában vonul majd a nemzetközi zsűri elé.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek