Starity

Sztárok, akik kerékpárral járják az utakat

2013. szeptember 03. 20:08   |   Szerző: kia08

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A sztárok nemcsak luxusautókkal és limuzinokkal közlekednek – ők is előszeretettel használják a kétkerekűt.

hirdetés
Sztárok, akik kerékpárral járják az utakat

Számtalan olyan celeb van, aki az egészséges életmód és rendszeres testmozgás miatt imádja a kerékpárokat, de vannak, akik a filmforgatások alatt és közben száguldoznak vele, vagy csak a móka kedvéért. Cikkünkben összegyűjtöttük azokat a hírességeket, akik a leggyakrabban pattannak cangára!

Eva Longoria

A Született Feleségek című sorozat Gabriella Solisaként ismert színésznőt augusztusban, Los Angelesben kapták lencsevégre biciklizés közben. Már az öltözékén látható, hogy épp egy kiadós tréninget tartott – melyhez elengedhetetlen egy jó kis lejátszási lista a kedvenc dalokkal.

Chloë Sevigny

A Golden Globe-díjjal jutalmazott színésznő New Yorkban mutatkozott kerékpárjával az elmúlt hónapban. A Citi Bike egy olyan különleges kerékpár, amelyek gumijait nitrogénnal töltik fel, és védőfelszerelés védi a küllőket és egyéb alkatrészeket az esőtől.

Jennifer Lawrence

Az Oscar-díjat nyert szőkeség Montrealban kerékpározott augusztusban a város körül, amikor lencsevégre kapták, smink nélkül, egy egyszerű fekete kalapban és kockás ingben mutatkozott – valószínűleg csak a közértbe ugrott ki.

Arnold Schwarzenegger

A 2003-tól 2011-ig Kalifornia állam kormányzójaként is ismert színész áprilisban járta kétkerekűjével Los Angelesben az utakat, sortja és melegítőfelsője alapján valószínűleg egy kisebb túrát tett a városban.

Serena Williams

Az amerikai olimpiai bajnok teniszező Madridot járta májusban kis biciklijével, amikor a fotósok kameráinak célpontja lett.

Elizabeth Banks

Februárban kapták lencsevégre a fotósok a színésznőt a Walk of Shame filmjének forgatásán. Kerékpározás közben sárga miniruhát és magas sarkút viselt. Talán a biciklizéshez alkalmatlan öltözék miatt néz így Banks?! Ebben a ruhában akár egy premierre is mehetne!

Miley Cyrus és Liam Hemsworth

A sztárpáros még 2010 márciusában kerékpározott a Kaliforniában található Toluca Lake körül – Miley még ebben a rövidnaciban és trikóban is kevesebbet mutatott magában, mint mostanság.

Woody Harrelson

Az Emmy-díjas színészt márciusban láthatták New Orleans járdáin, amint bicikliével járta a várost. A színész pólójára ráférne egy alapos mosás, de mi pont így szeretjük a mindig férfias Woodyt.

Pink

A háromszoros Grammy-díjas énekesnő Venice Beach területén kerékpározott kislányával, Willow-val júniusban, lánya egy cuki bukósisakot viselt.

Jake Gyllenhaal

Az Oscar-díjra is jelölt színészt májusban lehetett látni kerékpárján, amikor New York utcáin száguldozott, Jake megszállottja a kerékpároknak, szinte minden hónapban lencsevégre kapják a fotósok, amint biciklijével átszeli a várost.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek