Starity

Celebkedvencek - III. rész

2013. szeptember 03. 22:10   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cikksorozatunk harmadik részében ezúttal tíz hírességet és szőrös kis barátaikat mutatjuk be nektek, akikért nem csak gazdáik, hanem az ő rajongóik is garantáltan odáig vannak!

hirdetés
Celebkedvencek - III. rész

Axente Vanessa és Bodza

Kis hazánk egyik legsikeresebb modellje imádja az állatokat. Nyulai és macskája mellett természetesen egy igazi házőrző is helyet kapott családjukban a kislány bulldog, Bodza személyében, aki bár sok időt tölt külön gazdájától, mindig örömmel fogadja őt miután hazatér egy-egy külföldi munkából.

Blake Lively és Penny

A Gossip Girl Serenája 2007 óta hű gazdija a rézszínű kis Pennynek, aki egyébként Rihanna Oliverjéhez hasonlóan, a ritka, maltipoo fajtához tartozik. Blake imádja dédelgetni az apró négylábút és gyakran aggat rá különböző aranyos ruhákat is, ha lehűl a levegő.

Debby Ryan és Casanova

A Disney-csillag 2011 szeptemberében találta az akkor még tenyérnyi nagyságú árva kisfiúnyuszit, akit rögtön szárnyai alá vett és egy percre sem hagyott egyedül. Debby még a Jessie forgatására is elvitte a Casanova névre keresztelt tapsifülest, akit akkor körülrajongott a stáb. Természetesen a fiatal színésznő Twitter-profiljáról sem maradhatnak el az imádnivaló képek a ma már nagyra nőtt nyusziról.

Hilary Duff és Lola

A színész-énekesnő hatalmas állatbarát hírében áll, így természetesen otthonában is helyet kapott jó pár házikedvenc, köztük a kis csivava, Lola is, aki sajnos idén nyáron távozott az örök vadászmezőkre, sokévnyi betegeskedés után. Hilaryt nagyon mélyen megrázta hű társa elvesztése, a hírről pedig Twitter-profilján tájékoztatta rajongóit.

Ian Somerhalder és Moke

A Vámpírnaplók sármos sztárja is hírhedt környezet- és állatvédő, otthonát pedig nem egy macskával osztja meg. Köztük van a vörös, Moke névre keresztelt kandúr is, akit egy hawaii forgatás alkalmával talált és fogadott magához.

Ke$ha és Mr. Peep$

A botrányos énekesnő Mr. Peep$ névre hallgató sziámi macskája valamikor 2012 januárjában született és Oroszországban találta meg egy helyi férfi, aki még ez év július elsején ajándékozta oda Ke$hának. A szőkeség a cirmost tekinti legjobb barátjának és szinte mindenhova magával viszi, sőt, még egy egész gardróbnyi ruhát és saját bőröndöt is biztosít kedvence számára. Saját Twitter-profilja is van, számos fotózáson részt vett és még a Crazy Kids című dalhoz készült klipben is feltűnik pár másodperc erejéig.

Miley Cyrus és Happy

A mára már inkább botrányhősnővé avanzsálódott ex-Disney-csillag 2012. május elsején találta egy dobozban a rottweiler- és beagle-keverék fiú kölyökkutyát a Walmart nevezetű bolt előtt. Miley egyből hazavitte népes kutyatáborába a csöppnyi ebet, akit Happynek nevezett el.

Paris Hilton és Tinkerbell

Az örökösnő sok furcsa és felháborító dologról híres, de talán egyik legismertebb védjegye, csivavafalkája. Az apró ebeket, köztük kedvencét és közülük a leghíresebbet, Tinkerbellt is, minden luxusholmival, saját házikóval és egy rakás ruhával is ellátja, de a sok jó dolog mellett kivívta az állatvédők haragját, hiszen szinte csak kiegészítőkként használja a gombszemű négylábúakat.

Puskás Peti és Lu

A Megasztárból ismert énekes és családja, már több mint 7 éve gondoskodik a majd 10 kilós fekete-fehér macskáról, Lúról. A cicust a lakásban tartják, de sokszor viszik sétálni az utcára is pórázon, az érdekes látvány pedig sok ember figyelmét odavonzza hozzájuk, így csajozási technikának sem utolsó.

Zendaya és Midnight

A Shake It Up egykori sztárja egy óriás schnauzert fogadott magához, akinek a Midnight nevet adta, főként bundájának színe után. A nagytestű eb már kiskora óta Zendaya társa és neki is van saját Twitter-profilja, azonban idén márciusban kiderült, hogy a halálos kórral küzd.

Cikksorozatunk előző részei:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek