Starity

Amiről lemaradhattál: ez történt a filmvilágban

2013. szeptember 04. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Új rendezőt kapott a Förtelmes főnökök, megjelent a Transformers 4 első plakátja és újabb hírességek álltak ki Ben Affleck mellett – nézzük, mi történt még a filmvilágban.

hirdetés
Amiről lemaradhattál: ez történt a filmvilágban

Új rendezőt kapott a Förtelmes főnökök 2.

A Családi üzelmek írója, Sean Anders fogja rendezni a második részt Seth Gordon helyett, aki az első rész készítője volt – a The Wrap értesülései szerint Gordon túl elfoglalt a filmhez,

Jason Sudeikis, Charlie Day és Jason Bateman természetesen visszatérnek, de a történet és a megjelenés dátuma egyelőre ismeretlen.

*

Megjelent a Transformers 4 plakátja

A Transformers következő része hivatalos címet kapott; Transformers: Age of Extinction, azaz A pusztulás kora néven kerül majd a mozikba – továbbá megosztották a film első plakátját is.

Kelsey Grammer nemrégiben szerződött le mint főgonosz, a Michael Bay rendezésével készült filmben Mark Wahlberg, Stanley Tucci, Jack Reynor és Titus Welliver játsszák a főszerepeket. A premier 2014. július hetedikére várható.

*

Kevin Smith büszke Affleckre

Smith nemrég gratulált Ben Afflecknek, aki a következő szuperhősös filmben Batmant fogja alakítani.

Noha petíciók és tüntetések indultak ellene, Kevin szerint Ben nagyszerű választás volt, kiállt mellette, majd azzal viccelődött, hogy neki köszönhető, hogy Ben karrierje idáig jutott – hiszen több mint egy évtizede együtt dolgoztak.

*

Hans Zimmer szerzi a Superman vs Batman filmzenéjét?

A méltán népszerű és elismert zeneszerző szerezte az Acélember filmzenéjét is, de vegyes érzelmeket viseltet a következő rész iránt.

„Ez az egész nagyon bonyolult, mert úgy volt, hogy 'Oké, végeztünk a Batman-dologgal', erre most visszatértünk hozzá” – majd kifejtette, hogy szerinte is nagyszerű választás volt Affleck a szerepre, hiszen nemcsak kiváló rendező, de remek színész is.

*

Lou Ferrigno: „Én voltam a legjobb Hulk”

A hihetetlen Hulk sztárja, Lou Ferrigno nemrég büszkén kijelentette, hogy szerinte a Marvel-történelem Hulkjai közül ő volt a legjobb.

„Az az igazság, hogy egész életemben én voltam Hulk. Ez csak a kezdet volt, egy alap, amire színészként építhettem. Képes voltam érzelmeket kimutatni a rengeteg smink ellenére is, nem hiszem, hogy lecserélhető lennék.”

Ferrigno Dr David Banner alteregójaként 82 epizódban szerepelt a CBS sorozatában 1977 és 1982 között, Eric Bana, Edward Norton és Mark Ruffalo is bújt már a zöld szuperhős bőrébe.

*

A Gravitáció a legjobb űrben játszódó film

Legalábbis ezt állítja James Cameron, az Avatar és a Titanic rendezője. A filmet nemrég mutatták be a Velencei Filmfesztiválon, és Jamest teljesen lenyűgözte.

„Ez a legjobb űrben játszódó film. A valaha volt legjobb! Szörnyen régóta vártam arra, hogy megnézzem” – majd elmondta, az tetszett neki leginkább, ahogyan a szereplők az életükért küzdöttek a gravitációmentes világban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek