Starity

Hugh Jackmannek van a legszebb mosolya

2013. szeptember 04. 15:03   |   Szerző: kia08

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy Los Angelesben dolgozó fogorvos állítása szerint Hugh Jackman ausztrál színész mosolya a legszebb a celebvilágban a férfiak között.

hirdetés
Hugh Jackmannek van a legszebb mosolya

A Los Angelesben praktizáló Dr. Bill Dorfman fogorvos páciensei között olyan sztárok vannak, mint Brooke Burke, Usher, Jessica Simpson és Katy Perry. A fogorvos szerint az A-listás sztárok körében az ausztrál sztárnak, Hugh Jackmannek van a legszebb mosolya a férfiak között, míg a nők részéről  Brooke Burke rendelkezik a legszebb mosollyal.

„Kezelünk családokat és a háztartásbelieket is, nem csak hírességeket” – nyilatkozta Dr. Dorfman nevetve.

„Elismerem, nagy nyomás van rajtam, amikor olyan ember szájában fúrom a fogakat, akinek mosolya milliókat ér. Ha egy Victoria Secret-modell állít be a rendelőm ajtaján és a csorba fogát kellene korrigálni, nem lehet elutasítani, hiszen akkor a szépség sem kap munkát a divat világában.”

A fejlett LED-fogfehérítés technológiának segítségével már számos sztár is szebb mosolyt kért magának, köztük van Fergie, Eva Longoria, Anthony Hopkins, Alanis Morissette és az Osbourne család összes tagja – és ők csak egy része azoknak, akiket a fogorvos kezel.

Dr. Dorfmant gyakran összekeverik Dr. Phillel, akit leginkább pszichológusként ismernek a sztárvilágban. Ennek az lehet az oka, hogy a fogorvost többször csak Dr Billként emlegetik.

„Én kicsit fiatalabb vagyok, és a hajam is több, mint ami neki van” – nyilatkozta az orvos.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek