Starity

Bizarr műorrot dobtak piacra a japánok

2013. szeptember 04. 16:04   |   Szerző: Kazuo

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Akiknek eddig az orrtúrási kényszerükkel kellett megbirkózniuk, fellélegezhetnek, ugyanis a japánok egy olyan műorrot fejlesztettek ki, amellyel biztos nem kerülhetünk kellemetlen helyzetbe - csak legyen gondunk arra, hogy jó helyen rejtsük el!

hirdetés
Bizarr műorrot dobtak piacra a japánok

Sokszor mondják a szülők a kisgyereküknek, hogy ne piszkálják az orrukat, mert nem illik, azonban Japánban egy Bandai nevű cég kifejlesztett egy olyan gumiorrot az olyan emberek számára, akik már végképp nem bírják ki, hogy bele ne túrjanak a szaglószervükbe.

A bizarr terméket, japánul a hojirerun desut már két dollárért be lehet szerezni néhány Japánban található automatából. Lehetőségünk nyílik arra, hogy kétféle szín és négyféle orrtípus közül válasszunk.

A szerkezet a realisztikus hatás elérése érdekében még hangot is ad ki és emellett a belsejében az orr nyálkájához hasonló anyag is megtalálható – tehát teljesen olyan, mintha a saját orrunban bányásznánk. Ha ez még nem lenne elég, akkor olyan kicsike, hogy akár a zsebünkben is elfér, sőt, a rajta függő kis lánc segítségével akár a táskánkra is ráakaszthatjuk!

Fogalmunk sincs arról, hogy hogyan pattant ki ez a bizarr ötlet a cég fejéből, de az köztudott tény, hogy a tudósok egy fő célja az, hogy találjanak valamiféle módot arra, hogy a rhinotillexát kezelhessék.

Bár azt beismerték, hogy nagy valószínűséggel az orrban található nyálka elfogyasztása erősíti az immunrendszert, de ez nem ad okot arra, hogy éjjel-nappal turkáljunk a szaglószervünkben.

Egy kanadai egyetemen úgy hiszik, hogy az orrunkban található „termék” elfogyasztása képes erősebbé tenni az immunrendszerünket, ugyanis rengeteg jótékony enzimet tartalmaz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek