Starity

Carlos Pena eljegyezte Alexa Vegát?

2013. szeptember 04. 18:06   |   Szerző: Genoveva01

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Big Time Rush latin szépfiúja már elég régóta él párkapcsolatban barátnőjével és lehet, hogy az eljegyzésre is sor került.

hirdetés
Carlos Pena eljegyezte Alexa Vegát?

Carlos Pena és Alexa Vega már jó ideje egy párt alkotnak, ám kapcsolatukat csak nemrég vállalták fel nyíltan. Arról, hogy járnak, Carlos tudósította rajongóit a Latina magazinnak adott interjúja során. Pena nagyon imádja Alexát és egyébként is előnyben volt nála, mivel Vega is latin, illetve személyiségük is hasonló. A lány a turnékon is részt vett és munkájuk során is igyekeztek sok időt együtt tölteni.

Alexa nemrég töltötte be 25. életévét, melyet párjával és néhány barátjával ünnepelt, köztük a BTR-es srácokkal. A világhálóra pedig igen érdekes szövegekkel ellátott képeket töltöttek fel. Carlos az egyik képhez a következőket fűzte: „A szülinapos lány, Alexa Vega elfújja a gyertyákat. Hahaha, szeretlek, kis feleség ;)”

Később Alexa ezt írta ki: „Férj-, férj-, férjecském. EZ a férfi. #ahétlegjobbpasija.” Egyelőre nem tudni, hogy viccelődés, közjáték vagy komoly volt-e, viszont az biztos, hogy a kapcsolatuk jelenleg tökéletesen harmonikus.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek