Starity

Amiről lemaradhattál: hírek a magyar sztárvilágból

2013. szeptember 04. 21:09   |   Szerző: xMilesss

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ördög Nóri megmutatta a kislányát, Rékasiék újra békülnek, Ada elmondta, miért félti iker fiait, míg Arad Balázs, a Barátok Közt színésze Angliába költözik. Lássuk, mi történt a magyar celebekkel!

hirdetés
Amiről lemaradhattál: hírek a magyar sztárvilágból

Ördög Nóra és kislánya meglátogatták az RTL Klub székházát

A fiatal anyuka tegnap megmutatta a stábtagoknak pár hónapos kislányát, Micit. A büszke édesapa egy percre se vette le szemét gyermekéről, még hordozóval az egyik kezében is megküzdött egy forgóajtóval.

„Egy hivatalos papírért jött be Nóri, és bár a közelebbi barátok már láthatták Micit, a stábnak most mutatta meg először” – mondta Schiwert-Takács László, az X-Faktor kreatív főszerkesztője a Borsnak.

Bár Nóri még nem szeretne visszamenni dolgozni, egyre több hivatalos megjelenést vállal, de míg Mici be nem tölti legalább az első életévét, vele szeretne maradni, ami meg is érthető, hisz idáig rengeteg dolgon mentek keresztül férjével.

*

Rékasi Károly és Détár Enikő újra összebútorozott

Mindenkit megdöbbentett a házaspár döntése májusban, miszerint el akarnak válni. Talán adtak egymásnak és maguknak még egy esélyt, hiszen a pár újra összeköltözött. Rékasi otthagyta albérletét és megint együtt él családjával.

Enikő nem kívánt nyilatkozni, Rékasi se volt túl beszédes, de nem is is cáfolta meg azt, hogy újra helyreállt a családi béke, azonban a színésznő barátnője, Fésűs Nelly megerősítette ezt.

*

Ada félti fiait a csalódástól

Hiába él a műsorvezető négy éve boldog párkapcsolatban, nem akar összeköltözni a barátjával. Adának nemigen volt az elmúlt nyáron ideje pihenni, hisz tágasabb lakással akarták várni Bencével és Bálinttal az idei tanévet.

„Nem volt annyira nehéz dolgom, mert nem mentem messzire, az új otthonunk ugyanannak a háznak ugyanazon emeletén van. Egyik ajtón ki, a másikon be” – mesélte a Borsnak.

Ada és fiai mostmár 64 négyzetméteres lakásban laknak hármasban, mivel párja, Ádám még nem költözött oda.


Fotó: DFP

*

Aradi Balázs Angliában vállal munkát

A Barátok Közt egyik Berényije sajnos idén sem jutott be a Színház- és Filmművészeti Egyetemre, pedig ezért fejezte be a forgatást. Ám mivel ez a terve ismét romba dőlt, úgy döntött Angliában próbál szerencsét: kiköltözik és ott vállal munkát. Úgy érzi, pont itt az ideje, hogy megtalálja saját útját.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek