Starity

Kigyulladt Liam Payne háza

2013. szeptember 04. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 20 éves brit énekes partit tartott otthonában, amikor valami lángra kapott – 35 tűzoltó oltotta a tüzet; három barátja kórházba került.

hirdetés
Kigyulladt Liam Payne háza
Fotó: Karwai Tang/WireImage

Tűz ütött ki Liam Payne otthonában, Canary Wharfon, szeptember másodikán, körülbelül fél tízkor, miután a sztár egy barátja a kültéri melegítőt próbálta feltölteni tüzelőanyaggal. A híreket a brit The Mirrornak erősítették meg a kelet-londoni tűzoltók, akik „gyorsan és szakszerűen eloltották a tüzet, amilyen hamar csak lehetett.”

Körlbelül harminc ember jutott ki az épületből, mielőtt a tűzoltók megérkeztek volna, ők szerencsére nem sérültek meg, de két ember közepes, egy pedig súlyos égési sérüléseket szenvedett – megégett a keze és az arca.

A hírek szerint 35 tűzoltó vett részt az oltásnál, a lángok pedig Liam erkélyének nagy részét elpusztították. Payne barátnője, Sophia Smith is a partin tartózkodott, és elkísérte Liamet barátaival a kórházba.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek