Starity

A legjobb és legrosszabb címlapfotók: Chris Pine

2013. szeptember 05. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ezúttal a Star Trek sztárjának címlapjait elemezzük, bemutatva az öt legjobbat és legrosszabbat.

hirdetés
A legjobb és legrosszabb címlapfotók: Chris Pine

Nincs is annál jobb pillanat, mint amikor az újságoshoz rohansz abban a tudatban, hogy kedvenced szerepel az egyik legnagyobb magazin címlapján. Kiábrándító lehet látni azonban, hogy egy félresikerült fotó került a borítóra, ami nem a sztár, a fotós, sokszor többnyire a magazinnál dolgozó képszerkesztők hibája.

Lássuk ezúttal Chris Pine öt legjobb és legrosszabb címlapfotóját, kezdve a legjobbakkal!

Out magazin, 2013. június–július

A Nino Muñoz-készítette fotókban nem találtunk kivetnivalót, a címlapra pedig az egyik legjobban sikerültet választották. Farmerdzseki, borosta, igéző, kék szemek – kell több a hölgyek elcsábításához? Ráadásul a hozzá készült interjúban mesélt Zachary Quintóval való kapcsolatáról, valamint elmondta, semmi sem überelhet egy jó vörösbort és némi olasz ételkülönlegességet.

Cinemania – 2013. április

A Star Trekhez készült fotósorozatok többsége agyonphotoshopolt, a Cinemania címlapjára került fotó viszont megúszta! A sárgát remekül kombinálták a kékkel, és még az sem zavar minket, hogy Chris a háttérbe került.

3

Esquire – 2013. május

A brit Esquire magazin két címlapot dobott piacra egy időben, mi az alternatív változatot mutatjuk be nektek, hiszen rendkívül szokatlan – mégis megnyerő!

Egy címlapfotózáskor általában ülve-állva, a kamerának felkészülten pózolva várják a sztárok a vaku villanását, ám az Esquire egy pillanatkép hatását keltő fotót tett a májusi kiadvány címlapjára, amellyel lekenyereztek minket: Chris lazán, a pultnak dőlve áll egy pékségben, amitől még inkább egy boldog átlagembernek tűnik a Star Trek sztárja, mintsem egy sci-fi ikonnak.

Men's Health – 2013. június

A MH júniusi száma már május 13-án a boltokba került – Chrisről a Star Trek Sötétségben bemutatása előtt számos fotósorozat készült, szinte az összes férfimagazin címlapján ő szerepelt. Ture Lillegraven fotós remek munkát végzett, a címlapfotón pedig alig retusáltak. A hozzá készült interjúban az egészséges életről, a sportról és arról beszélt, mennyire nehéz volt beilleszkednie az iskolában.

Men's Health – 2009. május

Ismét egy Men's Health-címlapot mutatunk be nektek, amely még 2009-ben került az újságosstandokra: a Photoshopot szerencsére elfelejtették, egy egyszerű, mégis nagyszerű címlapot kaptunk.

A legrosszabb címlapfotók:

CIAK magazin – 2009. május

A fantasztikus CIAK magazin ezúttal is mellélőtt, mint úgy általában. Chrisből igazi próbababát faragtak, az arca annyira kisimult, mintha épp most lépett volna ki a fiatalító gépből, ráadásul a kék szemei eltörpülnek a rózsaszín rúzs mellett. Komolyan?

Details – 2010. november

A Details általában mindig pontosan tudja, mi kell a népnek, egy szexi fotósorozatot készítettek a Kémes hármas sztárjáról, ám nemcsak a fotók kifogásolhatóak, hanem a címlap is.

Valószínűleg a fénylő testének és a rossz kameraállásnak tudható be – na meg a szerkesztők keze munkájának –, de Chris teljesen elvesztette arcának színét, alsó-felső szemhéja pedig szinte vörösen tüzel. És nézzétek azokat az izmokat! Ilyen hullámvonalakat rajzolnak az óvodások is!

Safari – 2009. június

Chris mogorva arckifejezésén és azon kívül, hogy a fél arca a sötétbe merül, a színeket tudjuk kifogásolni: rendkívül élénk sárgát és zöldet használtak, és a rengeteg szöveg mellett mégis túl üresnek tűnik.

Cinema Teaser – 2013. április

A magazin áprilisi számának főoldalára Chris Pine került mint Kirk kapitány – elméletileg. A magabiztos csillaghajó-kapitány helyett azonban egy olyan fazont láthatunk, akinek a nyakát kissé áthelyezték. Talán tényleg túl sokáig járt a sötétségben, és a D-vitamin-hiánytól eldeformálódtak nyakcsontjai?

SFX magazin – 2009. május

A CIAK magazinnál felhasznált fotósorozat egyik képéből választottak, érdekes módon az SFX nem rúzsozta ki Chris ajkait. Kivetnivalót így is találunk bőven mind Kirk kapitányban, mind Spockban: az arcuk annyira üde és sima, hogy Kim Kardashian ölni tudna egy ilyen szépészeti kezelésért.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek