Starity

Kirsten Vangsness szárnyal

2010. augusztus 20. 15:03   |   Szerző: Ellie Andrews

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Amennyiben a híreknek hinni lehet, idén ősztől jóval többet láthatjuk a képernyőn kedvenc számítógépes zseninket, Kirsten Vangsnesst alias Penélope Garcíát.

hirdetés
Kirsten Vangsness szárnyal

Úgy látszik, hogy a Criminal Minds ('Gyilkos Elmék') című sorozat kissé furcsa megjelenésű, ámde kétségtelenül üde színfoltja, Kirsten Vangsness népszerűsége egyre növekszik.

Immár nemcsak egy, hanem rögtön két tévésorozatban is helyet kap, a CBS ugyanis aláírt vele egy szerződést, mely szerint a Criminal Minds most készülő spinoff (Criminal Minds: Suspect Behavior) sorozatában is visszatérő szerepet fog játszani. Vélhetőleg ugyanazt a bohókás, szerethető és kissé szeleburdi Penélope Garcíát, akit az eredeti szériában is alakít. Valamint ígéretet kapott arra is, hogy ezentúl az epizódokban nem csupán pár perc erejéig láthatjuk a kivételes számítógép zsenit.

A színésző ugyanakkor elvállalt egy kisebb szerepet egy nemrég indult websorozat, a Vampire Mob első két epizódjában is. A „képernyőn” töltött ideje ez esetben ugyan kevés volt, de alakítása mindenképpen emlékezetes maradt.

Kirsten, aki leginkább színes ruháiról, még színesebb egyéniségéről, valamint elfogulaltan, szabadelvű és őszinte megnyilvánulásairól híres, nagyon izgatott az új felkérések miatt. Szeretne maradéktalanul megfelelni mind a rajongók, mind a saját maga támasztott elvárásoknak. Akit érdekel a tehetséges színésznő munkássága és gondolatai, az nyomon követheti őt hivatalos Twitter-oldalán.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek