Starity

Százezer férfival akar lefeküdni egy lengyel nő

2013. szeptember 05. 18:06   |   Szerző: Kazuo

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy lengyel hölgyeménynek egy őrült álma van: szeretne élete során százezer férfival szeretkezni a világ minden tájáról!

hirdetés
Százezer férfival akar lefeküdni egy lengyel nő

Egy Lengyelországban élő fiatal, 21 esztendős nő, Ania Lisewska előző hónapban tűzte ki céljául azt, hogy beutazza az egész világot és ez alatt az idő alatt legalább százezer férfival szeretne ágyba bújni.

Ha ez nem lett volna elég bizarr számunkra, akkor hozzá kell még tennünk azt is, hogy a hölgyeménynek van egy barátja is, akivel már két éve alkotnak egy párt. Azonban a barátja még ezt is elnézi neki, bár azt nem titkolja, hogy neki abszolút nem tetszik barátnője őrült ötlete. Ania azt nyilatkozta, hogy nem tehet mást a párja, meg kell barátkoznia a gondolattal.

Felmerül bennünk a kérdés, hogy vajon miért adja a fejét ilyen dologra, miközben előtte az élet és számtalan érdekes dolog várja még az életben? A lengyel hölgy az Austrian Timesszal készített interjúja során megválaszolta a kérdésünket: „Férfiakat akarok Lengyelországból, Európából és mindenhonnan. Imádom a szexet, a szórakozást és a férfiakat. Lengyelországban a szex tabutémának számít, és bárki, aki ki akarja elégíteni szexuális fantáziáját, azt r*bancnak vagy pedig elmebetegnek tekintik.” Hozzátette, hogy reméli, hogy húsz percnél kevesebb időt nem fog eltölteni a szexpartnerével.

A leányzó még egy saját Facebook-oldalt is létrehozott annak érdekében, hogy népszerűsítse magát. Saját blogja is van, amelyen mindig megosztja élményeit az emberekkel – lehet, hogy majd azt is elmeséli, hogy az adott nap hány ember ágyába bújt be.

Ám rengeteg ember úgy véli, hogy ez az egész csak kamu, ugyanis a számítások szerint Ania csak akkor érheti el a célját, ha minden egyes nap lefekszik tizenhat férfival. Ha ezt megtartja, akkor 81 éves korában meg is lesz az a százezer!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek