Starity

Öt sztori, amiről lemaradhattál

2013. szeptember 05. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Danielle Harris újabb főszerepet kapott, Kristen Stewart újra randizni akar, Scout Taylor-Compton pedig kedves üzenetet kapott! Ha érdekel mi történt a sztárvilágban, olvasd el rövidhíreinket!

hirdetés
Öt sztori, amiről lemaradhattál

Kristen Stewart túllépett Robert Pattinsonon

Úgy tűnik, az Alkonyat Bellája túltette magát a szakításon. Egy barátja elmondta, hogy a színésznő úgy döntött, ideje élvezni az életet, és szeretne újra randizni, a jelek szerint pedig legújabb kiszemeltje Zac Efron!

*

Farrah Abraham nem ismeri a feminizmus szót

Az egykori tinimami még lejjebb süllyedt. Egy interjú alkalmával megkérdezték tőle, mennyire vallja magát feministának, de először azt válaszolta, hogy nagyon nőiesnek érzi magát, majd azt kérdezte, hogy azt jelenti-e hogy leszbikus valaki. Mivel nem értette meg a kérdést, elmagyarázták neki, hogy a feminizmus a nők egyenjogúságáról szól.

*

Scout Taylor-Comptonnak titkos hódolója van

A Runaways sztárját egyik este egy kedves üzenet várta a lakásában, amikor hazaért, az esetről pedig egy képet is mellékelt, ami végül Instagram-profilján kötött ki. Vajon kitől kaphatta? Esetleg volt barátjától, Samuel Larsentől?

*

Natasha Hamilton Mariónak öltözött

Az angol énekesnő igencsak vicces kedvében volt, amikor a Big Reunion Tour forgatásakor beöltözött Mariónak, a népszerű videojáték főhősének.

Ezt persze csak viccből csinálta, de a rajongók és persze az énekesnő is jót szórakozott rajta és mindeközben elmesélte, mi zajlik a turnén. Megtudtuk, hogy mindenki remekül szórakozik, és régóta nem nevetett már annyit, mint most, ami jót is tesz neki, hiszen válása miatt mostanság nem volt éppen boldog időszaka.

*

Hamarosan jön Danielle Harris új filmje

A Halloween sztárja főszerepet kapott, ismét egy horrorfilmben, a Hallow’s Eve-ben, ami október elsején kerül az amerikai mozikba. A történet szerint egy balesetet követően egy kisgyerek terrorban él, és a körülötte élők meg fognak halni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek