Starity

Kiderült a One Direction új albumának címe

2013. szeptember 06. 20:08   |   Szerző: Crazymofo

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Napok óta folynak a találgatások a Twitteren, hogy vajon mit is fognak a srácok ismét bejelenteni. A válaszra ma derült fény és mint kiderült, az új album nevét tudhattuk meg.

hirdetés
Kiderült a One Direction új albumának címe

„Srácok! Van egy izgalmas bejelentésünk nektek az albumról, ma 5-kor” – csiripelte a banda szőke tagja, Niall Horan a rajongóknak a Twitteren.

Nos, az állítás igaznak bizonyult, hisz egy igen fontos dolgot, a korong címét tudhattuk meg. A két népszerű albumuk után – Up All Night és a Take Me Home – jön a Midnight Memories, ami mellé természetesen vadonatúj dalok is társulnak. Legalábbis a srácok legújabb száma, a Best Song Ever mellett, de feltehetőleg a pár hete kiszivárgott daluk, a Just Can't Let Her Go is rajta lesz az albumon.

A fiúk először csak a Facebookon osztottak meg egy rövid videót, amiben Harry még csak az első három betűt rakja ki papírfecnikből, melyeken egy-egy betű van, de mivel egy kis fejtörés után rá lehetett jönni a címére, ezért az Instagramon is megosztottak egy videót, amelyben a bandatag már az egész címet kirakosgatja.

Később pedig a One Direction hivatalos Twitter-oldalán is közöltek valami szintén fontosat az izgatott rajongókkal: „IGEN – a 1D harmadik albuma a MIDNIGHT MEMORIES, ami november 25-én fog megjelenni! ÉS hétfőn pedig előre meg is rendelheted! 1DHQ x”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek