Starity

Ezért ne utánozd Miley Cyrust!

2013. szeptember 06. 21:09   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Pórul járt a lány, pedig csak twerk-tudását akarta megmutatni a nagyvilágnak.

hirdetés
Ezért ne utánozd Miley Cyrust!

Ha valaki kiejti a száján, vagy leírja a „twerk” szót, valószínűleg a legtöbb embernek Miley Cyrus ugrik be rögtön, hiszen az utóbbi időben teljesen összefonódott neve eme szócskával és magával a táncmozdulattal is, főleg a 2013-as MTV Video Music Awardson nyújtott előadása és nemrég megjelent Justin Bieberrel és Lil Twisttel közös Twerk című dala után.

Ezt a mozdulatot leggyakrabban fekete nők szokták lejteni, mivel elmondásuk szerint a vérükben van, viszont néha – Miley-hoz hasonlóan – a gyengébbik nem fehér képviselői is megpróbálkoznak vele. Így tett egy lány is, aki videóra vette mutatványát, ám a finálé nem éppen úgy alakult, ahogy azt eredetileg tervezte, ugyanis lakótársa beleköpött levesébe és végül dohányzóasztaluk bánta és önjelölt táncbajnokunk háta is sajoghatott utána, sőt nagy valószínűséggel nadrágjától is búcsút kellett vennie, ugyanis tüzes produkciója után szó szerint lángra kapott.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek