Starity

Újabb KoRn-dal került nyilvánosságra

2013. szeptember 07. 12:12   |   Szerző: Fannycska999

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az idén 20 éves nu metal banda újabb dalt tett közzé októberben megjelenő, 11. albumáról.

hirdetés
Újabb KoRn-dal került nyilvánosságra

A nu metal alapjaként szolgáló amerikai együttes lassan 20 éve van a pályán. Kaptak már hatalmas elismeréseket és kegyetlen kritikákat, megváltak egyik legrégebbi tagjuktól, két éve pedig behozták dalaikba a manapság népszerű dupstepet is, ami nagyon megosztotta a rajongókat. Sokan elpártoltak az együttestől az új stílus miatt, de még mindig rengetegen tartanak ki a banda mellett – nem véletlenül.

Bár az augusztusban megjelent kislemez, a Never Never, melyhez nemrég videó is készült, nem aratott nagy sikert a rajongók körében, a The Paradigm Shift második kislemeze annál inkább.

Pár hete került nyilvánosságra egy másfél perces részlet a Love and Meth című szerzeményből, amely sok rajongót lelkesített fel. A dal nem okozott csalódást. A héten jelent meg, és máris rengeteg rajongó tetszését elnyerte, akik már izgatottan várják az októberre ígért albumot.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek