Starity

Lessünk be Gisele Bündchen és Tom Brady otthonába!

2013. szeptember 07. 00:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Gisele Bündchen és Tom Brady beinvitálnak minket Los Angeles-i otthonukba: az Architectural Digest legújabb számában bemutatják közös szerelmi fészküket.

hirdetés
Lessünk be Gisele Bündchen és Tom Brady otthonába!

„Fontos volt számunkra, hogy elültessük a családunk magjait. És mivel mindketten élvezzük a kreatív munkát, elhatároztuk, hogy vázlatrajzokkal kezdünk” – meséli Gisele a magazinnak.

Richard Landry építész és Joan Behnke lakberendező segítségével megalkották saját, 2043 négyzetméteres erődüket – nem a stílusra, inkább a kényelemre helyeződött a hangsúly, ráadásul lakásuk ökobarát: Gisele az Egyesült Nemzetek Környezetvédelmi Programjának nagykövete, és azon dolgozik, hogy természetes, megújuló energiát vigyen otthonába.

„Olyan helyen akartam élni, amit ténylegesen otthonnak nevezhetsz. Ahol relaxálhatsz, és felteheted a lábad a kanapéra” – folytatta.

A párosnak van egy hároméves fia, Benjamin, egy lánya, Vivian, illetve Tom előző kapcsolatából is születtett egy fiú, John, aki már hatéves.




Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek