Starity

Hét sztori, amiről lemaradhattál

2013. szeptember 07. 13:01   |   Szerző: DennyKeh

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kíváncsi vagy, mit dobott piacra ismét a One Direction? Esetleg érdekel Katy Perry új albumborítója vagy éppen az, miről álmodik James Franco? Olvasd el rövidhíreinket!

hirdetés
Hét sztori, amiről lemaradhattál

Bella Thorne 20 hónapos lett

Bella Thorne és Tristan Klier épp a minap ünnepelték a 20 hónapos kapcsolatukat, ami sztárok körében igen irigylésre méltó. Tristan egy Twitter-üzenettel kedveskedett barátnőjének: „20 hónap ezzel a csodával: @bellathorne”.

Bella, mint tudni, nagyon elfoglalt, ugyanis keményen dolgozik debütáló CD-jén, és a rengeteg filmen, amiben szerepet kapott, emellett saját könyvbe is belekezdett.

*

Megjelent a One Direction parfüme

A srácok sorra adják ki termékeiket, és ebből a legújabb darab egy parfüm, mely az Our Moment nevet kapta. Az üvegcse augusztus 25-étől kapható a boltokban és az első héten meghaladta a kereslet az 500.000 dollárt – Wow! A boltban már több mint 3000 darab kelt csak az első két napban.

*

James Franco Oscar-díjat szeretne

A fiatal színész azt reméli, hogy a Spring Breakersben alakított szerepe miatt Oscar-díjra fogják jelölni, melyhez egy plakát is készült. A filmben egyébként James a legjobb férfi mellékszereplő, de kicsi az esély Oscarra, ugyanis a film a kritikusoknál nem mutatott túl nagy érdeklődést.

*

Miley Cyrus és Liam Hemsworth együtt élnek, de külön hálószobában alszanak

A források szerint Miley-nak és Liamnak hamarosan ismét szétválnak az útjaik. Mint kiderült, még mindig együtt élnek Miley házában, de külön szobában alszanak.

Egy másik forrás szerint Liam és menedzsere azt tervezik, hogy jövő hónapban jelentik be, hogy a pár különvált. A forrás azt is elmondta, hogy a fő ok Cyrus kisasszony MTV VMA-n alakított előadása volt, ami az utolsó csepp volt a pohárban.

*

Íme Katy Perry albumának borítója

Katy Perry visszatért a zenei listák élére, ugyanis nemrég jelent meg az énekesnő legújabb videoklipje, a Roar.

A 28 éves popsztár következő albuma, a Prism hamarosan megjelenik – szeptember 5-én bemutatták az album borítóját is.

*

Kiállt a fia mellett Pattie Mallette

Pattie Mallette, Justin Bieber édesanyja szerint a média megfélemlíti a fiát. Az édesanya a következőt írta a rajongóknak:

„A kanadaiak átkok az emberiségre? Wow. Az online zaklatás már megfélemlítés. Szörnyű, hogy így lehet gyűlölni embereket és másokat lenézni. RT @TMZ: Sportolók, akiknek szükségük van arra, hogy ne lógjanak Justin Bieberrel.”

*

Megjelent az első előzetes Zac Efron filmjéhez

Zac Efron és Seth Rogen összeállt egy fergeteges komédia kedvéért, ami a Szomszédok címen fog megjelenni.

A film jövőre fog debütálni a mozikban és a film két emberről szól, akik váratlan nehézségek után kénytelenek egymás mellett élni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek