Starity

Ashley Tisdale nem sieti el az esküvőjét

2013. szeptember 07. 11:11   |   Szerző: kia08

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mint tudjuk, a High School Musical által híressé vált Ashley kezét Christopher French kérte meg augusztus elején az Empire State Building tetején. Az esküvő tervezését már elkezdték – most erről tudhatunk meg néhány információt.

hirdetés
Ashley Tisdale nem sieti el az esküvőjét

„Azt akarom, hogy biztosan tökéletes legyen. Először a Pinteresten kezdtem, de nem siettetek semmit. Már a születésnapom megtervezése is stresszes, az esküvőmet el sem tudom képzelni” – a tökéletes napról első körben ezt nyilatkozta.

Micsoda tervezés folyhat a Pinterest használatával! Azonban még sok ideje van a nagy napig, hiszen még pontos dátum sincs kitűzve, bár lehet felbérelt egy esküvőszervezőt, aki a segítségére lesz a sütemények kiválasztásakor és a tökéletes hely megtalálásához, vagy pedig legjobb barátnője, Vanessa Hudgens lesz a szárnysegéd, aki majd segít neki a legfontosabb esküvői teendők megszervezésében.

„Szeretem a rockos rövidebb hajat ősszel. Jó móka a hosszú haj a tengerparton töltött időszakra, de én ennél jobban szeretem a világosabbat őszre. Ilyenkor mindenki sötétebb hajszínre vált, de én világosabbat akarok – ez nem jellemző” – ennyit árult el a People magazinnak a hajával kapcsolatosan.

„Istenem, azt gondolom, New York varázslatos, még jobban, mint ezelőtt. El sem tudtam volna hinni, hogy ennél jobban tudom még imádni. De, ó istenem ez őrület! New Yorkban nőttem fel, és magától értetődő, hogy szeretem, de ez már több annál” – ezt válaszolta, mikor a Wetpaint az eljegyzése előtti New Yorkkal kapcsolatos emlékeiről faggatta.

A Wetpaint azt a kérdést is feltette, hogy Kaliforniában vagy pedig New Yorkban szeretne-e férjhez menni, ahol felnőtt. „Még nem tudom. Még nem találtam ki. Szent ég, eljegyeztek! Ez elképesztő! Én csak élvezni akarom, és nem akarok elsietni semmit sem, mivel mindig is az esküvőmről álmodoztam. Sok időt fogok eltölteni a tervezéssel és nem a stresszeléssel.”

A Wetpaint szerint Ashley az elegáns bohó stílust képviseli. Megkérdezték tőle, hogy valami egyszerűt fog-e viselni a nagy napon. „Igen, de az esküvő... az esküvő. Egy nap! Szóval, ki tudja.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek