Starity

Sztárok, akik kerékpárral járják az utakat II.

2013. szeptember 07. 16:04   |   Szerző: kia08

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az előző részben ismertettünk tíz hírességet, akik szabadidejükben gyakran használják a kétkerekűt. Lássunk újabb tíz sztárt!

hirdetés
Sztárok, akik kerékpárral járják az utakat II.

Cindy Crawford

Cindy, a 47 éves szupermodell biciklire pattant az év elején, hogy egy vasárnapi napon családjával kellemesen töltsék el az idejüket. Malibu utcáin ebben a kerékpározásra alkalmas öltözékben égette a kalóriákat, közben egy kis frissítőért is beugrottak.

Taylor Lautner

Taylor egy piszkos úton pedálozott, miközben a Tracers filmjét forgatta New Yorkban. A film főszereplője lesz, a karaktere egy biciklis futár, ezáltal a képernyőn is fogjuk még kerékpáron látni.

Doutzen Kroes

A holland származású topmodell és Victoria's Secret-angyal 2012 nyarán többször kerékpárt ragadott, és járta Miami utcáit. Biciklitúrái során általában ezt a rövidnadrágot viseli, ami Miami meleg időjárásához tökéletesen megfelel.

Penn Badgley

A Gossip Girl sorozat jófiúja 2012 augusztusában mutatta meg izmos karjait Brooklynban, a Williamsburg-hídnál. Valószínűleg nem ez az egyetlen sport, amit űz, aminek természetesen a tinilányok ezrei örülhetnek – a srác nagyon is jól néz ki.

Heidi Klum

A szupermodell, ha tengerparton tartózkodik, mindig fürdőruhát visel. Ez év augusztusában kivételt tett, hiszen a partra családjával utazott le, Santa Monicán gyermekeivel töltötte az időt, homokvárat építettek, később pedig ezzel a rózsaszín kétkerekűvel indult útnak.

Megan Fox

Megan, csakúgy, mint Taylor, egy forgatás kedvéért ült a kerékpárra. A színésznő májusban vette fel a Teenage Mutant Ninja Turtles című filmjének néhány jelenetét New Yorkban.

Louis Tomlinson

A One Direction egyik tagja is a kerékpárt választotta szülőföldjén, Londonban még tavaly augusztus végén. Ekkor rövidke szabadságát élvezhette, egy kis mosolyt is villantott az arra járkáló embereknek és fotósoknak.

Isla Fisher

A vörös hajú szépség és kislánya, 2011 augusztusában indultak egy városnéző körútra ezzel a kék kerékpárral, ami még illik is a színésznő öltözékéhez. Olive a gyerekülésből nézhette New York látványosságait.

Usher

A zenész igazán sportosnak mondható, ami a kinézetén is meglátszik. Nem egyszer lehetett már látni biciklin ülve. Ez a kép májusban készült Los Angeles utcáin. Úgy tűnik, nemcsak kinézete miatt használja a kétkerekűt, hanem remek kikapcsolódás is számára.

Leonardo DiCaprio

New York belvárosában kerékpározott Leo Emily Mace nevű barátjával június egyik délutánján. Ők inkább csak kellemes időtöltés miatt választották a biciklit, nem pedig az edzés kedvéért.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek